Dodaj do ulubionych

Androlog dr Janczewski?

10.05.04, 22:14
czy któryś z naszych panówl eczył sięu dr Janczewskiego (podobnież geniusza w
sprawach męskich)?
Obserwuj wątek
    • agnieszkag2 Re: Androlog dr Janczewski? 11.05.04, 12:54
      Mój mąż leczył się przez rok.Praktycznie bez efektów.Androloga tego polecił nam
      mój ginekolog mając o nim bardzo dobre zdanie.Jednak schorzenie męża było tak
      duże (bardzo mało ilość prawidłowych plemników-już nie pamiętam liczb), że nie
      dało się nic zrobić.Ja uważam ten czas za stracony choć doktor twierdził,że
      nalezy być cierpliwym.Wiedzieliśmy,że rozwiązaniem naszych problemów może byc
      IN VITRO ale on twierdził,że na to jeszcze jest czas.I tak minął rok.Po tym
      czasie udaliśmy się do innego spaecjalisty,który stwierdził,że mamy szanse
      nadziecko tylko przez IN VITRO.Te plemniki mogą się "poprawiać" ale nigdy na
      tyle by w naturalny sposób doszło do zapłodnienia.Zdecydowaliśmy się na IN
      VITRO ICSI i wspaniale się udało za pierwszym razem.Mamy teraz śliczną zdrową
      10-cio miesięczną córeczkę.
      Nie wiem jak głebokie jest schorzenie Twojego męża ale zawsze trzeba
      konsultować u kilku specjalistów.

Pozdrawiam

Agnieszka z Małgosią
      • Gość: diana2003 Re: Androlog dr Janczewski? IP: *.orasoft.pl 13.05.04, 18:18
        dzięki za informacje, pozdrawiam
    • diana2003 Re: Androlog dr Janczewski? 11.05.04, 19:26
      dzięki za odpowiedz; mąż juz sie leczył u prof Babloka (przyjmuje przy
      pl.Starynkiewicza w W-wie, ale bez efektów;mój ginekolog poradził, żebyśmy
      skontaktowali się z dr Janczewski, bo z obecnym stanem nasieni mamy marne
      szanse na zajście; jeśli nie dr Janczewski to mamy próbować 3 razy inseminacje,
      a potem in vitro;
      a wy gdzie robiliści in vitro?
      pozdrawiam
      • agnieszkag2 Re: Androlog dr Janczewski? 12.05.04, 09:30
        Jesteśmy z Radomia i choć na wizyty do docenta Janczewskiego jeździliśmy do
        Warszawy zdecudowaliśmy się na in vitro w łódzkiej Gamecie.Odległość od naszego
        miasta troszkę większa ale dojazd wygodniejszy i spodobało nam się bardzo w
        Gamecie.W ciągu jednej wizyty zrobiono nam podstawowe badania i kokretnie
        poradzono jakie mamy szanse na dziecko.Profesor Radwan jest człowiekiem troszkę
        roztargnionym ale atmosfera bardzo miła i chyba cena też atrakcyjna - w
        październiku 2002 zapłaciliśmy za całość 7 tys.Jesli jestescie z Warszawy to na
        pewno wybierzecie którąś z Warszawskich klinik.Życzę więc powodzenia.

Pozdrawiam bardzo ciepło

Agnieszka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka