diana2003 10.05.04, 22:14 czy któryś z naszych panówl eczył sięu dr Janczewskiego (podobnież geniusza w sprawach męskich)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszkag2 Re: Androlog dr Janczewski? 11.05.04, 12:54 Mój mąż leczył się przez rok.Praktycznie bez efektów.Androloga tego polecił nam mój ginekolog mając o nim bardzo dobre zdanie.Jednak schorzenie męża było tak duże (bardzo mało ilość prawidłowych plemników-już nie pamiętam liczb), że nie dało się nic zrobić.Ja uważam ten czas za stracony choć doktor twierdził,że nalezy być cierpliwym.Wiedzieliśmy,że rozwiązaniem naszych problemów może byc IN VITRO ale on twierdził,że na to jeszcze jest czas.I tak minął rok.Po tym czasie udaliśmy się do innego spaecjalisty,który stwierdził,że mamy szanse nadziecko tylko przez IN VITRO.Te plemniki mogą się "poprawiać" ale nigdy na tyle by w naturalny sposób doszło do zapłodnienia.Zdecydowaliśmy się na IN VITRO ICSI i wspaniale się udało za pierwszym razem.Mamy teraz śliczną zdrową 10-cio miesięczną córeczkę. Nie wiem jak głebokie jest schorzenie Twojego męża ale zawsze trzeba konsultować u kilku specjalistów. Pozdrawiam Agnieszka z Małgosią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diana2003 Re: Androlog dr Janczewski? IP: *.orasoft.pl 13.05.04, 18:18 dzięki za informacje, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
diana2003 Re: Androlog dr Janczewski? 11.05.04, 19:26 dzięki za odpowiedz; mąż juz sie leczył u prof Babloka (przyjmuje przy pl.Starynkiewicza w W-wie, ale bez efektów;mój ginekolog poradził, żebyśmy skontaktowali się z dr Janczewski, bo z obecnym stanem nasieni mamy marne szanse na zajście; jeśli nie dr Janczewski to mamy próbować 3 razy inseminacje, a potem in vitro; a wy gdzie robiliści in vitro? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkag2 Re: Androlog dr Janczewski? 12.05.04, 09:30 Jesteśmy z Radomia i choć na wizyty do docenta Janczewskiego jeździliśmy do Warszawy zdecudowaliśmy się na in vitro w łódzkiej Gamecie.Odległość od naszego miasta troszkę większa ale dojazd wygodniejszy i spodobało nam się bardzo w Gamecie.W ciągu jednej wizyty zrobiono nam podstawowe badania i kokretnie poradzono jakie mamy szanse na dziecko.Profesor Radwan jest człowiekiem troszkę roztargnionym ale atmosfera bardzo miła i chyba cena też atrakcyjna - w październiku 2002 zapłaciliśmy za całość 7 tys.Jesli jestescie z Warszawy to na pewno wybierzecie którąś z Warszawskich klinik.Życzę więc powodzenia. Pozdrawiam bardzo ciepło Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś