11.05.04, 20:00
Pomocy !
Zaczynam brać juz 3 buteleczkę bromergonu i strasznie źle sie czuję, a
najgrosze jest to że dostałam własnie prace i jest mi potwornie cięzko na
czym kolwiek sie skupić. Dosłownie zasypiam na siedząco. Budzę sie tak ok. 17
a o 19 kolejna tabletka i o 21 już mnie nie ma.
Już nie mam siły, wpadam w depresję. Może macie jakieś sposoby na obudzenie
sie po tym bromergonie.

Pozdrawiam !
Obserwuj wątek
    • maretina Re: Bromergon 11.05.04, 20:05
      ja po bromergonie spalam przez kilka dni, teraz jem to paskudztwo jak
      cukierkismile. jesli zjadlas tego tyle i dalej kiepsko go znosisz to popros gina o
      zmiane leku. jest cos takiego co sie bierze tylko raz w tygodniu jedna
      tabletke, parodel chyba to cacko sie nazywa. doysc drogie, ale moze bedzie
      lepsze dla Ciebiesmile
      • zuzia36 Re: Bromergon 11.05.04, 20:24
        no właśnie cena, tez słyszałam że jest inny lek tylko drogi. Chyba trafi mi sie
        męczyć z tym bromergonem.

Pozdrawiam wszystkie BROMERONÓWKI !!!!!!!!
      • maretina ps 11.05.04, 21:59
        ten lek to nie parodel a dostinexsmile sorry za puszczona kaczkesmile. wiki mi
        przypomniala o tym w swoim watkusmile
    • Gość: maksia Re: Bromergon IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.04, 20:33
      Cześć!
      Ja tez brałam bromergon i ledwo funkcjonowałam w pracy. Robiło mi się słabo i
      cały czas chciało mi się spać. Poniewaz miałam bardzo wysoką prolaktyne i
      długie bezowulacyjne cykle dostałam na wstępie parlodel, który praktycznie od
      razu zadziałał i nastepne cykle miałam normalne. Z tym, że kontynuowałam na
      nieszczęsnym bromergonie. A ponieważ brałam jeszcze clostilbegyt, to wszystkie
      te paskudne objawy jeszcze sie nasiliły. PO paru miesiącach wywaliłam clo (nic
      nie dawało)i przeszłam na castagnus i wszystko było OK. PRL było w normie i
      zadnych skutków ubocznych.
      Pogadaj z lekarzem. Może w Twoim przypadku tez byłoby to dobre rozwiązanie,
      jesli chodzi Ci o to , żeby obnizyć poziom PRL?
      Pozdrawiam
      • zuzia36 Re: Bromergon 11.05.04, 21:24
        a ile kosztuje ten castangus ??
        • Gość: maksia Re: Bromergon IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.04, 21:46
          możesz dostać bez recepty, koszt około 10 zł/30 tabletek.
    • maretina Re: Bromergon 11.05.04, 21:54
      ja bym sama bez lekarza nie zmienila leku. sa lekarze co wierza w castangus a
      sa tacy, ktorzy twierdza ze to jest dobre jak prl jest w gornej granicy normy.
      jesli prl jest sporo podwyzszona, to same ziolka moga nie pomoc a leczenie
      trzema butelkami bromergonu pojdzie w kosmos i zacznie sie wszystko od nowa.
    • Gość: lena DM Re: Bromergon IP: *.pcmedia.com.pl / *.pcmedia.com.pl 11.05.04, 22:05
      Cześć ja polecam nowy lek PERIONORM krople herbapolu preparat hamuje
      wydzielanie prolaktyny,normalizuje stężenia progesteronu,łagodzi objawy
      napięcia przedmieśiączkowego (cykle bezowulacyjne) cena ok 16zł.Może to by ci
      pomogło zapytaj lekarza ? Pozdrawiam .
    • gg24 Re: Bromergon 12.05.04, 15:39
      Ja brałam Parlodel. Czułam sie dobrze, chociaż jestem bardzo wrażliwa na leki i
      z reguły zaraz odczuwam skutki uboczne. Lekarz mi mówił, że jest jeszcze inny
      lek na obniżenie poziomy prolaktyny, podobno drogi, ale wcale nie ma po nim
      skuków ubocznych, nie znam jednak nazwy. Parlodel jest dobry i w rozsądnej
      cenie,
      pozdrawiam
      • zuzia36 Re: Bromergon 16.05.04, 17:30
        Witam!!!
        Dziękuje za rady.
        Już jest troszkę lepiej. To była chyba winna zmiennej pogody i ciśnienia. No i
        troszkę bromergonu. Muszę nauczyć sie pić kawy. Mam nadzieję że wytrzymam.
        POzdrawiam!!!!!!!!!!!!
        • maretina Re: Bromergon 16.05.04, 21:31
          zuzia36 napisała:

> Witam!!!
          > Dziękuje za rady.
          > Już jest troszkę lepiej. To była chyba winna zmiennej pogody i ciśnienia. No
          i
          > troszkę bromergonu. Muszę nauczyć sie pić kawy. Mam nadzieję że wytrzymam.
          > POzdrawiam!!!!!!!!!!!!

mi przy bromergonie kawa nie smakuje!sad(( a kiedys kochalam kawusiesmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka