Dodaj do ulubionych

IUI-a zle samopoczucie

19.06.11, 10:01
Mam pytanie do Pan ktore mialy IUI.

Ja w czwartek mialam pierwsze IUI dzis jest niedziela i sama nie wiem juz co robic.
Zaraz po IUI na drugi dzien z moim samopoczuciem bylo zle,a dzis wstaje z lozka tylko po to,aby isc do taoalety zwymiotowac strasznie sie czuje czy to jest normalne po IUI??

Maz chce abysmy pojechali do lekarza,ale ja nie mam nawet sily wstac z lozka...

Czy mial ktos podobnie??I co to moze oznaczac??
Obserwuj wątek
    • asiek334 Re: IUI-a zle samopoczucie 19.06.11, 11:59
      Objawy masz niepokojące to fakty, ale ciżeo określić czy to po IUI. Przy moich dwóch inseminacjach po za wzdęciami i ciężkością w podbrzuszu nie było żandych objawów, a już napewno nie takie jak u Ciebie. Ta iui była prywatnie robiona czy na nfz??
      • magdafiolka Re: IUI-a zle samopoczucie 19.06.11, 13:32
        IUI nie byla prywatna robiona byla przez klinike w Essen,ale koszta tu pokrywa kasa chorych.
        Lekarz po zabiegu mowil,ze bedzie mnie tylko podbrzusze bolec i nic wiecej,a z dnia na dzien jest coraz gorzej.Oprocz dzisiejszych wymiotow moje cialo dziwnie reaguje w jednej chwili jest mi zimno,a za moment oblewa mnie goraco.
        30 czerwca mam jechac na wynik wiec to sa nie mozliwe objawy zapowiadajace ciaze.

P.S-zatruc sie nie moglam bo jadlam to samo co maz wiec i jego by wymioty meczyly.
        • motylek-k Re: IUI-a zle samopoczucie 19.06.11, 16:02
          u mnie 3 IUI (ostatnia ciąża dziś 13 miesięcy) bez problemowo a już na pewno bez wymiotów i bólu brzucha, może to zwykłe zatrucie, może zjadłaś coś nieświeżego
          • magdafiolka Re: IUI-a zle samopoczucie 19.06.11, 16:38
            Zatrucie nie wchodzi w gre maz jadl to samo i syn 11 lat tez i im nic nie jest tylko mnie wymioty mecza.
            • kavainca Re: IUI-a zle samopoczucie 19.06.11, 19:40
              rotawirus, stres albo głowa chce mieć objawy ciażowe
              stawiam na to drugie i trzecie
    • magdafiolka Re: IUI-a zle samopoczucie 20.06.11, 16:49
      Bylam dzis u lekarza i okazalo sie,ze te wszystkie objawy wywolywane byly przez tabletki ktore lekarz mi kazal brac po IUI.Odstawil mi te tabletki,dostalam zastrzyk i odrazu lepiejsmileA od wieczora zamiast tabletek musze brac czopki przed spaniem.

Pozdrawiam
    • januszka29 Re: IUI-a zle samopoczucie 05.07.11, 19:38
      ja po iui miala to samo, narazie odliczam dni by zrobic test smile
      • magdafiolka Re: IUI-a zle samopoczucie 05.07.11, 19:58
        A rozmawialas z lekarzem??Bo u nas byly tez wymioty co bardzo nas wystraszylo i jak pozniej sie okazalo to bylo spowodowane tabletkamiuncertain
        Ja z nudow w 11dp zrobilam test wyszedl pozytywnie pierwszy raz,ale radosc nie trwala dlugo kilka dni pozniej pojawil sie okrescrying
        Kiedy testujesz?
        Powodzenia my w sierpniu drugie podejsciesmile

https://kobietaintymnie.pl/suwaczek/cache/d13d245a.gif
        • chiyo28 Re: IUI-a zle samopoczucie 05.07.11, 21:12
          magdafiolka w 11 dp jeszcze jest stezenie Ovitrellu lub Pregnylu we krwi i to falszuje wynik...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka