Dodaj do ulubionych

do dziewczyn po laparo!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 11:45
w piatek miałam laparoskopie, mam lekkie krwawienia, czy to normalne??
Obserwuj wątek
    • Gość: evi Re: do dziewczyn po laparo! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.04, 11:54
      Co prawda mam miec laparo we wtorek ale już się tyle naczytałam, że wiem, że
      Twoje krawawienie to normalna rzecz. dziewczyny pisały, ze po laparo można
      dostac nawet normalną @.Może właśnie Ty tak masz?

Nie martw się!
      • Gość: asia Re: do dziewczyn po laparo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 11:56
        nie mies to raczej nie jest dopiero mi sie skonczyła, a to tylko takie
        delikatne kapanie!wkładka wystarcza!
        • Gość: evi Re: do dziewczyn po laparo! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.04, 12:03
          Nie rozumiem. Miałaś już @ po laparo? W który piatek był robiony ten zabieg?
        • Gość: asia Re: do dziewczyn po laparo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 12:09
          mies miałam przed laparo, laparo 8 dnia cyklu!
          • Gość: evi Re: do dziewczyn po laparo! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.04, 12:20
            To wszystko jest ok.

Takie krwawienie jest często spotykane po zabiegu. Tak jak już Ci napisałam,
            może objawic się w formie @, ale może tez byc właśnie takie małe plamienie - w
            koncu to zabieg i ingerencja jak by nie było.

Raczej nie powinnas się martwić.

Pozdrawiam
            • andzia.j79 Re: do dziewczyn po laparo! 16.05.04, 12:26
              Czesz. Nie masz sie czym martwic, to chyba jest normalne, nie wiem czy
              wystepuje zawsze po laparo, ale ja tez mialam przez pare dni. Zastanawialam sie
              czy to moze byc juz @ ale to bylo tylko plamienie, ktore ustapilo po kilku
              dniach.
              Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka