Gość: asia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 11:45 w piatek miałam laparoskopie, mam lekkie krwawienia, czy to normalne?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: evi Re: do dziewczyn po laparo! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.04, 11:54 Co prawda mam miec laparo we wtorek ale już się tyle naczytałam, że wiem, że Twoje krawawienie to normalna rzecz. dziewczyny pisały, ze po laparo można dostac nawet normalną @.Może właśnie Ty tak masz? Nie martw się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: do dziewczyn po laparo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 11:56 nie mies to raczej nie jest dopiero mi sie skonczyła, a to tylko takie delikatne kapanie!wkładka wystarcza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evi Re: do dziewczyn po laparo! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.04, 12:03 Nie rozumiem. Miałaś już @ po laparo? W który piatek był robiony ten zabieg? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: do dziewczyn po laparo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 12:09 mies miałam przed laparo, laparo 8 dnia cyklu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evi Re: do dziewczyn po laparo! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.04, 12:20 To wszystko jest ok. Takie krwawienie jest często spotykane po zabiegu. Tak jak już Ci napisałam, może objawic się w formie @, ale może tez byc właśnie takie małe plamienie - w koncu to zabieg i ingerencja jak by nie było. Raczej nie powinnas się martwić. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
andzia.j79 Re: do dziewczyn po laparo! 16.05.04, 12:26 Czesz. Nie masz sie czym martwic, to chyba jest normalne, nie wiem czy wystepuje zawsze po laparo, ale ja tez mialam przez pare dni. Zastanawialam sie czy to moze byc juz @ ale to bylo tylko plamienie, ktore ustapilo po kilku dniach. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś