Dodaj do ulubionych

6 doba po transferze- in vitro

14.07.11, 19:51
witam, proszę o pomoc jestem w 6 dobie i mam krwawienia lekarz kazał brac 3*1 duphaston i lezec ...ale krwawie nadal (plamię zywą krwią) czy któras miała cos takiego/ czy to juz po ...sad
Obserwuj wątek
    • z_oe Re: 6 doba po transferze- in vitro 14.07.11, 20:49
      Nie wiem co Ci napisac, mam wrazenie,ze juz po-niestety,ale roznie moze byc.
      Ja po pozytywnej becie i tescie (15dpt) na drugi dzien dostalam krwawienia,ale lekarz mimo wszystko kazal za 3 dni bete powtorzyc, bo sam mial watpliwosci...niestety ciaza biochemiczna ):
      Wiec u Ciebie tez moze byc nadzieja. Przytulam i trzymam kciukasy
    • z_oe Re: 6 doba po transferze- in vitro 14.07.11, 20:51
      Napisz jeszcze czy to sa plamienia czy wiecej niz plamienie no i czy towarzyszy temu bol podbrzusza jak na @?
      • mm-38 Re: 6 doba po transferze- in vitro 14.07.11, 20:55
        nie mam zadnych boli,skurczy nic! wczoraj plamienie zmieniłam dwie wkładki w nocy jak wstawałam do wc taki skrzep brązowy dzisiaj mniej krwawie ale plamki są .
        • z_oe Re: 6 doba po transferze- in vitro 14.07.11, 20:57
          Widzisz moze to implantacja...tego Ci zycze z calego sreca. Bierz leki, duzo lez i czekaj. Trzymam kciuki smile
          • mm-38 Re: 6 doba po transferze- in vitro 14.07.11, 20:58
            a co z tobą ? jak sie czujesz ? jakie nastawienie?
            • zosia9 Re: 6 doba po transferze- in vitro 21.07.11, 17:25
              Ja krwawiłam, dwukrotnie na początku nawet całkiem sporo z tego co pamiętam. Potem była prawidłowo rozwijająca się ciążawink
    • eva-braun Re: 6 doba po transferze- in vitro 21.07.11, 19:15
      i jak się sytuacja rozwinęła?
      • z_oe Re: 6 doba po transferze- in vitro 22.07.11, 16:47
        Sama jestem ciekawa hmmm. odezwij sie jak mozesz (i chcesz) i napisz czy krawienie ustapilo???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka