mm-38 14.07.11, 19:51 witam, proszę o pomoc jestem w 6 dobie i mam krwawienia lekarz kazał brac 3*1 duphaston i lezec ...ale krwawie nadal (plamię zywą krwią) czy któras miała cos takiego/ czy to juz po ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
z_oe Re: 6 doba po transferze- in vitro 14.07.11, 20:49 Nie wiem co Ci napisac, mam wrazenie,ze juz po-niestety,ale roznie moze byc. Ja po pozytywnej becie i tescie (15dpt) na drugi dzien dostalam krwawienia,ale lekarz mimo wszystko kazal za 3 dni bete powtorzyc, bo sam mial watpliwosci...niestety ciaza biochemiczna ): Wiec u Ciebie tez moze byc nadzieja. Przytulam i trzymam kciukasy Odpowiedz Link Zgłoś
z_oe Re: 6 doba po transferze- in vitro 14.07.11, 20:51 Napisz jeszcze czy to sa plamienia czy wiecej niz plamienie no i czy towarzyszy temu bol podbrzusza jak na @? Odpowiedz Link Zgłoś
mm-38 Re: 6 doba po transferze- in vitro 14.07.11, 20:55 nie mam zadnych boli,skurczy nic! wczoraj plamienie zmieniłam dwie wkładki w nocy jak wstawałam do wc taki skrzep brązowy dzisiaj mniej krwawie ale plamki są . Odpowiedz Link Zgłoś
z_oe Re: 6 doba po transferze- in vitro 14.07.11, 20:57 Widzisz moze to implantacja...tego Ci zycze z calego sreca. Bierz leki, duzo lez i czekaj. Trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
mm-38 Re: 6 doba po transferze- in vitro 14.07.11, 20:58 a co z tobą ? jak sie czujesz ? jakie nastawienie? Odpowiedz Link Zgłoś
zosia9 Re: 6 doba po transferze- in vitro 21.07.11, 17:25 Ja krwawiłam, dwukrotnie na początku nawet całkiem sporo z tego co pamiętam. Potem była prawidłowo rozwijająca się ciąża Odpowiedz Link Zgłoś
eva-braun Re: 6 doba po transferze- in vitro 21.07.11, 19:15 i jak się sytuacja rozwinęła? Odpowiedz Link Zgłoś
z_oe Re: 6 doba po transferze- in vitro 22.07.11, 16:47 Sama jestem ciekawa hmmm. odezwij sie jak mozesz (i chcesz) i napisz czy krawienie ustapilo??? Odpowiedz Link Zgłoś