Witam,jestem tutaj po raz pierwszy. staramy sie z mężem od 2 miesięcy(może dla jednych to któtko dla mnie długo) o drugą dzidzie,mamy już 4 letniego synka,z zajściem w pierwszą ciąże nie było problemu. a teraz..Mam podwyższoną prolaktyne 41,6 gdzie max powinno byc 23,3. gdy nacisne prawą pierś to wycieka mi biała kropla mleczna. ginekolog sie nie przejął nie dał,żadnych lekow,na obniżenie

powiedział,że juz raz rodziałam więc może sie tak utrzymywac, że wszyscy teraz tacy w goracej wodzie kąpani i chcieliby już od razu. troche w tym racji ale jak dziś po tygodniu spóżnienia sie okresu i nadzieji dostalam okres,to mi nerwy puściły.Jeszcze do tego synek chodzi i całuje mnie w brzuch i mówi,że kocha braciszka to rycze po kątach:/tłumacze mu ,że jeszcze tam nie mieszka braciszek,ale wiadomo to 4 letnie dziecko.. powiedzcie mi kochane mamusie i przyszłe mamusie,co z tym Castangusem,czy jest on na receptę?czy można go kupic na wlasna rękę?I czy ktoś ma podobną sytuacje do mojej?pozdrawiam serdecznie!