Dodaj do ulubionych

1 test na jajeczkowanie

IP: *.wawpie.ext.ids.pl 25.05.04, 10:51
Dzis 16 dzień cylku Zrobiłam 1 test na jajeczkoanie Kreseczka jest bardzo
słabiutka ale jest Tak jak myślałam przy cyklu 33-34 dniowym nie mam mowy by
jajeczkowanie wystąpiło 12-16 dnia A tak polecał przytulanie lekarza Dziwne
jest to że nie mam żadnych objawów Nawet nie mam śluzu W zeszłym miesiąc
objawy były super Możliwe że teraz w ogóle jajeczkowanie nie będzie Ale po
clo można nie mieć w ogóle????????????????????
Obserwuj wątek
    • Gość: nina79 Re: 1 test na jajeczkowanie IP: *.waw.sa.gov.pl 25.05.04, 11:06
      Ja też w zeszłym miesiącu miałam super owulację bynajmniej na testach i też
      podobnie jak Ty mam wydłuzony okres i w tamtym cyklu druga ciemna kreska
      pojawiła się dopiero w 19 dniu cyklu, więc oczywiscie masz jeszcze szansę.
      • Gość: evi Re: 1 test na jajeczkowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.04, 11:17
        Nie zawsze owulacja pojawia się regularnie 14 dni przed spodziewaną @. Może w
        Twoim przypadku tak jest? Nasze organizmy nie są zegarkami-więc działaj skoro
        jest kreska wskazująca na początek owu!
    • Gość: nawia Re: 1 test na jajeczkowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.04, 11:28
      czesc sylwio .z ta owulacja to jest roznie ja cykle przewaznie mam takie jak
      ty .w cyklu w ktorym zaszlam owulacje mialm az 24 d,c.a sluzu wcale takiego
      idealnego nie bylo .wiec nie mrtw sie jeszcze nie wszystko stracone.powodzenia
    • Gość: sylwia Re: 1 test na jajeczkowanie IP: *.wawpie.ext.ids.pl 25.05.04, 11:32
      Dziewczyny a nie wiecie czy możliwe jest by po clo w ogóle nie mieć owulacji Ja
      mam tylko 3 testy Pewnie mi nie starczą Acha jeszcze jedno pytanie: czy jeli
      nie byłabym przed owulacją to kreski nie byłoby w ogóle czy zawsze może pojawić
      sie taka słabiutka Wiem że o owu świadczy tak mocna kreska jak kontrolna
      • ewa.analityk1 Re: 1 test na jajeczkowanie 25.05.04, 14:35
        jeżeli jesteś przd owu, bądź po kreska druga może sie pojawić choć zazwyczaj po
        owu znika, zrób teraz test np. o 10 kolejnego dnia, potem o 20 nastepnego to
        wyjdzie około 1.5 dnia różnicy i może uda się trafić

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka