badarka 27.05.04, 10:37 Słuchajcie, czy jest jakieś miejsce we Wrocławiu, które oferuje nieco więcej komfortu niż toaleta? Mieszkamy daleko od centrum i dowiedzienie materiału na czas raczej nie wchodzi w grę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Robert Re: Wrocław - badanie nasienia IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 27.05.04, 22:33 Jutro osoboście "sprawdzę" labolatorium na Kościuszki (przeniesione z Kurkowej). Odpowiedz Link Zgłoś
badarka Re: Wrocław - badanie nasienia 28.05.04, 08:10 Dziękuję i czekam na informacje Odpowiedz Link Zgłoś
tekla12 Re: Wrocław - badanie nasienia 28.05.04, 08:36 Sprawdź www.mediconcept.pl - to we Wrocławiu chyba najbardziej ucywilizowane miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.analityk1 Re: Wrocław - badanie nasienia 28.05.04, 09:34 www.mediconcept.wroc.pl Odpowiedz Link Zgłoś
badarka Re: Wrocław - badanie nasienia 28.05.04, 09:58 o, nie zwróciłam uwagi, że oni też te badania robią. Zaraz zadzwonię i zapytam, dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
badarka Re: Wrocław - badanie nasienia 28.05.04, 16:55 ha! mają takowe, a na badanie trzeba się umówić wcześniej. Dziękuję serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
honey29 Re: Wrocław - badanie nasienia 28.05.04, 17:02 co do mediconceptu, owszem wykonują to badanie, ale pomieszczeniem nie dysponują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Wrocław - badanie nasienia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.05.04, 18:26 Badarko to mają to pomieszczenie czy nie, bo honey (przepraszam jeśli przekręciłem) pisze że nie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.analityk1 Re: Wrocław - badanie nasienia 28.05.04, 21:48 moi znajomi robili i umówili się na godzinę telefonicznie i dostali pokoik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paola Re: Wrocław - badanie nasienia IP: 82.139.13.* 28.05.04, 22:09 Mi pani z labolatorium w Medoconcepcie mówiła że dostaje się kluczyk od toalety.......ale to już coś....zamykacie się i już!!! no może nie ma tam kozetki, ale miejca jest troszke. Odpowiedz Link Zgłoś
badarka Re: Wrocław - badanie nasienia 29.05.04, 12:16 Przez telefon pani poinformowała mnie, że pomieszczenie posiadają. Fakt, że bardzo mocno namawiała mnie na dowiezienie, co wzbudziło mój niepokój. Niestety, z psiego pola na krzyki w pół godziny sie nie da Możliwe, że miała na myśli klucz do toalety, ale nie powiedziała tego głośno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Wrocław - badanie nasienia IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 28.05.04, 22:13 Polecam laboratorium przy ul. Kościuszki 108 a/18. Byłem tam dzisiaj z żoną i zostałem mile zaskoczony. Niewielkie wnętrza kryją najpiękniejszą placówkę medyczną jaką widziałem dotychczas w Polsce. Wszystko lśni świeżością. Do pobrania nasienia jest osobny, zamykany na klucz od środka pokoik z przyległą toaleta gdzie znajdują się środki czystości (jałowa tkanina, wilgotne husteczki higieniczne, ręczniki papierowe jednorazowego użytku, mydło). Na widocznym miejscu na stoliczku znajduje się szczegółowa instrukcja jak należy postępować by nie skazić nasienia. W samym pomieszczeniu jest przytulnie i miło. A przede wszystkim jest tam czysto jak w domu. Poprzednie badanie przeprowadziłem w szpitalu na Dyrekcyjnej. Tam niestety dysponują jedynie brudną toaletą bez mydła i papierowych ręczników...horror i w dodatku ciągle ktoś łapie za klamkę ...bo to jedyna toaleta na parterze... Odpowiedz Link Zgłoś
badarka Re: Wrocław - badanie nasienia 29.05.04, 12:18 Brzmi zachęcająco. I to jeszcze z ust mężczyzny Myślę, że tam spróbujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
badarka Re: Wrocław - badanie nasienia 29.05.04, 12:19 I jeszcze jedno pytanie: umawialiście się wcześniej na badanie? Czy można przyjść z ulicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Wrocław - badanie nasienia IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 29.05.04, 13:47 Na badanie mozna umówić się telefonicznie (wtedy raczej będziecie załatwieni szybko) lub przyjść z ulicy. My byliśmy tam na razie tylko raz (umawialiśmy się telefonicznie) i raczej nie było kolejek. Nie wiemy jednak czy czasami nie ma oblężenia. Podaję dane: PRACOWNIA ANDROLOGICZNA DIAGNOSTYKA LABORATORYJNA NIEPŁODNOŚCI MĘSKIEJ 50-441 WROCŁAW UL. KOŚCIUSZKI 108 A/18 (1 PIĘTRO) Rejestracja telefoniczna: tel. 071 787 21 28 w godzinach przyjęć: WTOREK, ŚRODA, PIĄTEK - 16.00 - 18.00 Dodatkowe informacje można uzyskać pod numerem tel. 0608 31 77 47 po godz 19.00 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
badarka Re: Wrocław - badanie nasienia 29.05.04, 14:31 dziękuję pięknie. I jeszcze jedno, jeśli można: ile kosztuje badanie? To jest z posiewem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Wrocław - badanie nasienia IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 29.05.04, 21:43 Zwykłe badanie chyba 55 zł, a posiewu nie pamiętam. Radzę zadzwonić to Pani Analityk poda co trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś