m_makumba 14.06.04, 10:45 W sobotę miałam owulację (potwierdzoną monitoringiem) i przy tym mierzę tempkę a ona ani drgnęła. Czy w związku z tym mam szansę ma ciążę, czy ten cykl należy już do straconych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa.analityk1 Re: Owulacja 14.06.04, 10:47 a co było widać na monitoringu dokładnie? Odpowiedz Link Zgłoś
m_makumba Re: Owulacja 14.06.04, 10:51 Najpierw były w lewym jajniku dwa pęcherzyki jeden 22 mm i 22,5 mm, a w prawym 14 mm (to było w piątek). W sobotę wieczorem strasznie mnie rozbolało w dole i może to śmieszne ale czułam jakby dwa pęknięcia. W niedzielę w południe byłam ulekarza i widział na USG w lewym jajniku płyn w dwóch miejscach a w prawym nie pamiętam co. Dodam, że byłam stymulowana clo. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.analityk1 Re: Owulacja 15.06.04, 01:30 wiesz u mnie było odwrotnie wykres pokazywał owulację, a monitoring i testy nie . Ot ... Odpowiedz Link Zgłoś
m_makumba Re: Owulacja 14.06.04, 12:00 Podciągam wątek może ktoś jeszce się wypowie. Odpowiedz Link Zgłoś
tekla12 Re: Owulacja 14.06.04, 12:38 A ja w mierzenie temperatury wcale nie wierzę. Na początku próbowałam a ona robiła co chciała, to znaczy dołowała mnie jak mogła i miałam same skoki, raz w górę, raz w dół, a czasem ani drgnęła. Mój mężowaty rozsądnie powiedział, że od mierzenia tempki w ciąże się nie zachodzi. Doszłam do wniosku, że skoro są testy owu i jest monitoring, to po co sobie głowę zawracać. I polecam ci tą metodę. Odpowiedz Link Zgłoś