Dodaj do ulubionych

dr Niemoczyński

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 21:38
Dziewczyny! mam prośbę - od niedawna jestem pacjentką dra Niemoczyńskiego.
Czytałam b pozytywne opinie o nim na tym forum, ale chciałabym znaleźć
pacjentki które miały robione u niego in vitro - zakończone sukcesem - dla
dodania sobie otuchy. Odezwijcie się proszę
Obserwuj wątek
    • Gość: agata Re: dr Niemoczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 12:48
      smile podtrzymuję wątek
      • Gość: Megi Re: dr Niemoczyński IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.06.04, 17:51
        też jestem zainteresowana. Chodzę do niego od 3 miesięcy. Jest w porządku i
        wydaje się fachowcem. Jestem jednak dopiero na początku drogi, więc chętnie
        posłucham dłuższych stażem pacjentek.
        A tak a propos - jutro do niego idę... smile

Megi
    • kortis Re: dr Niemoczyński 22.06.04, 20:08
      Pozdrawiam,
      do dokotra trafiłam jakiś czas temu, zalecił wtedy badania plemniczków męża.
      Zrobliśmy je dopiero w styczniu - okazało się, że jest ich za mało. Decyzja -
      in vitro, przede wszystkim ze względu na mój wiek i raczej małe szanse na
      poprawę wyników męża po ewentualnym leczeniu.Wlutym stymulacja do in vitro -
      słabe efekty - tylko cztery jajeczka. Okazało się jednak, że jedno się nie
      nadaje, a zapłodniło się i prawidłowo podzieliło tylko jedno i to jedno
      przetransferowano. Szanse były niewielkie..ale sie udało!!!! Jestem w połowie
      19 tygodnia i jak dotąd jest ok. Doktor prowadzi moją ciążę a ja jestem bardzo
      z niego zadowolona. Mąż z zawsze mi towarzyszy na wizytach i też bardzo
      polubił doktora i mamy do niego zaufanie i wierzymy, że już za 5 miesięcy
      dzidziuś cały i zdrowy będzie z nami. Pozdrawiam
      Trzymajcie się
      • Gość: agata Re: dr Niemoczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 20:16
        To super smile)) A czy robiliscie in vitro w Invimedzie czy w Consilium?
    • kortis Re: dr Niemoczyński 22.06.04, 20:27
      W Invimedzie, na dwóch wizytach monitorujących stymulację byłam w gabinecie
      prywatnym u doktora, bo tak akurat mi pasowało.
      Powodzenia
      Jeśli macie jeszcze jakieś pytania chętnie odpowiem

• Gość: Megi Re: dr Niemoczyński IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.06.04, 20:52
        Ja również gratuluję i jak narazie jestem dumna z wyboru dr. Niemoczyńskiego.
        Trafiłam do niego przypadkiem, przeglądając strony internetowe i nie mając
        pojęcia co to za lekarz. Byłam sfrustrowana po ostatnim moim ginekologu i
        stwierdziłam że każdy inny będzie lepszy.
        A tu okazało się, że całkiem nieźle wybrałam.
        Czy doktor Niemoczyński pracuje również w którymś ze szpitali? Pytając o to
        spoglądam w przyszłość w poszukiwaniu lekarza, który kiedyś odebrałby mój
        poród. Nie chciałabym żeby to był ktoś z przypadku.

Megi
      • Gość: mavinka Re: dr Niemoczyński IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.06.04, 20:39
        kortis, jak uwazasz, gdzie lepiej chodzic na wizyty do dr-a: do Invimedu, czy do jego gabinetu prywatnego? Chodzi mi o porownanie kosztow, terminy przyjec, porownanie sprzetu - usg.
    • kortis Re: dr Niemoczyński 22.06.04, 21:23
      Dr Niemoczyński nie jest związany z żadnym szpitalem na stałe. Przyjmuje porody
      na Żelaznej lub w Damianie. Jego usługa kosztuje 2000 zł. Dziewczyny, których
      porody prowadził doktor chwaliły sobie bardzo jego osobę.
      • Gość: agata Re: dr Niemoczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 14:58
        Dziewczyny, a może jeszcze ktoś? smile)
    • vikas Re: dr Niemoczyński 26.06.04, 18:55
      Jestem pacjętka od prawie roku.Bardzo chwalę sobie
      dr Niemoczyńskiego jako lekarza,ale też jako człowieka jest normalny.
      Trafiłam do niego z polecenia kolezanki.Zna się na rzeczy.Nazywa rzeczy po
      imieniu nie owija w bawełnę mówi jak jest faktycznie.
      Robiłam u Niego dwie iui-bezowocne,ale to o niczym nie świadczy.
      Gdybym nie brała udziału w pewnym programie to z pewnościa zdecydowałabym się
      na in vitro tylko u Niemoczyńskiego.
      moja przyjaciólka która jest w ciąży jest bardzo zadowolona z Jego usług tym
      bardziej,że wykrył u niej pojedyńcze komórki rakowe,a zwykły lekarz nawet przy
      jej IV grupie cytlogii nic nie powiedział.Oczywiście zostanie wyleczona.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka