Dodaj do ulubionych

desperatka prosi o pomoc

13.09.12, 20:25
Błagam o pomoc.
przeszukałam cały internet i nadal nie wiem jak je stosować. Chodzi o liście malin, czerwoną koniczyne i liście pokrzywy wiem jak działają, ale nie wiem od którego dnia cyklu moge je stosować i czy mogę je brać biorąc clo? proszę o pomoc już nie wiem co robić, chcę mieć dzidzie i juz bym mogła nawet jeść te zioła na surowo kilogramami, gdyby tylko pomogły. właśnie mi się zaczął nowy cykl i nie wiem co pić, które zioło?. najchętniej to bym wypiła butelkę whisky i zapomniała o tym całym liczeniu, który to dzień i co juz wzięłąm, a co jeszcze nie.
Przepraszam, że się tak użalam, ale jakoś mam wszystkiego dość i do tego boli mnie brzuch.
desperatka.
Obserwuj wątek
    • kozica111 Re: desperatka prosi o pomoc 13.09.12, 20:40
      forum.gazeta.pl/forum/w,191,110540442,,Czerwona_koniczyna_.html?v=2
      Koniczynę chyba non stop...
    • kozica111 Re: desperatka prosi o pomoc 13.09.12, 20:43
      adonai.pl/nieplodnosc/?id=21
      Na dole w artykule masz rozpisane które zioła na co kiedy...
      • 3trzydziestka Re: desperatka prosi o pomoc 14.09.12, 17:46
        dzięki, czytalam to wiele razy ale i tak nie wiem . czyli wszystko od pierwszego dnia cyklu? mam sprzeczne informacje, bo niby pokrzywa na druga fazę, ale czytałam, że poprawia grubość endo, więc od kiedy ją pić, bo w drugiej fazie, to chyba za późno. dodam, że piłam mieszankę Sroki, pomogła bardzo na śluz, ale owulacji nie było, a teraz mam bym stymulowana clo, więc boję się tych ziół, ale pomyślałam, że po jednej szklaneczce liści maliny, czy koniczyny raczej nie powinnam sobie zaszkodzić, a może pomoże. Pomóżcie dziewczyny.
        • njut Re: desperatka prosi o pomoc 17.09.12, 08:03
          Ja w ogóle nie łączyłabym leków z ziołami.
          • marygirl Re: desperatka prosi o pomoc 18.09.12, 13:53
            A nie szkoda ci czasu na takie eksperymentmy?watpie zeby pomogło a dobra klinika i lekarz napewnosmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka