Dodaj do ulubionych

Znalazłam program do obserwacji cyklu-polecam

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.07.04, 14:32
Moze juz go znacie ale ja sie ucieszylam bo jest czesciowo po polsku no i na
wlasnym monitorze a nie gdzies na stronie. Nazywa sie Ovusoft Fertility
Software i sciaga sie go z jakiejs strony ale nie moge jej teraz znalesc bo
znalazlam ja jakos przy okazji(chcialam Wam podac link) Moze inne dziewczyny
znaja? Wprawdzie daromwa wersja jest na 15 dni ale maz mi znalazl cracka
(wiem, wiem, piractwo ale nie mam 40$...) Zainteresowanym chetnie przesle na
maila. Mi bardzo odpowiada, polecam
Aga
...to moj pierwszy cykl z mierzeniem tempki...
Obserwuj wątek
    • Gość: aga_n1 Re: Znalazłam program do obserwacji cyklu-polecam IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.07.04, 14:35
      www.tcoyf.com/
      znalazlam, wiec dysponuje jeszcze crackiem
      pozdrawiam
      • Gość: dyszek Re: Znalazłam program do obserwacji cyklu-polecam IP: 213.199.221.* 11.07.04, 12:14
        Prosze wyslij mi cracka dyszek@poczta.fm
      • Gość: Novva Re: Znalazłam program do obserwacji cyklu-polecam IP: 195.177.197.* 19.07.04, 17:19
        Aga, mogłabyś wysłać do mnie też? na adres: adysko@wp.pl
      • Gość: Aga Re: Znalazłam program do obserwacji cyklu-polecam IP: *.dolsat.pl 03.08.04, 20:55
        Może i ja uśmiechnę się o ten programik. Jeśli masz jeszcze siłę na klikanie to
        będę wdzięczna!!!
        0sandra0@poczta.fm
      • Gość: MonikaW Re: Znalazłam program do obserwacji cyklu-polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 15:03
        Ja też bardzo ładnie proszę - przecież musimy się wspierać, prawda?
        Mona33@poczta.fm
    • ikazet Re: Znalazłam program do obserwacji cyklu-polecam 02.07.04, 14:52
      bardzo proszę o ten program
      mierzę temp. od 3 cykli i pewnie byłoby mi łatwiej
      • sylwiawm Re: Znalazłam program do obserwacji cyklu-polecam 02.07.04, 16:26
        www.pcworld.pl/ftp/pc/programy/365/Kalendarzyk.html
        Z tej stronki możecie ściągnąć sobie ten programik. Jest on po polsku i bardzo
        łatwy w obsłudze. Dodatkowo ma jeszcze inne ciekawostki np. kalendarz
        księżycowy. Jest za darmo i nie trzeba rzadnych cracków.
        • Gość: aga_n1 Re: Znalazłam program do obserwacji cyklu-polecam IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.07.04, 17:33
          do Sylwii: ten programik ktory Ty podalas nie ma opcji zaznaczania sluzu,
          polozenia szyjki macicy, lekow, kiedy byl stosunek itp. ja wlasnie szukalam
          programu podobnego do Fertility Friend z tym ze na wlasny dysk.
          Wszystko zalezy od wlasnych potrzeb, mi Ovusoft Fertility Software bardzo
          odpowiada i dlatego pomyslalam ze dziewczyna tez sie przyda.
          Pozdrawiam Aga
      • Gość: aga_n1 Ikazet- nie podalas maila! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.07.04, 19:43
        • ikazet Re: Ikazet- nie podalas maila! 06.07.04, 11:43
          sory to z pośpiechu
          koman-ziolkowska@o2.pl
          lub
          ikazet@gazeta.pl

z góry wielkie dzięki
    • e-ruda Re: Znalazłam program do obserwacji cyklu-polecam 02.07.04, 19:37
      ja tez poprosze o przeslanie tego programiku. dzisiaj mam 1 d.c. i tez to
      bedzie moj pierwszy cykl z mierzeniem tempki (mam nadzieje ze ostatni smile
      moj adres haberny@neostrada.pl
      pozdrawiam!
    • Gość: Bobas1705 Re: Znalazłam program do obserwacji cyklu-polecam IP: *.acn.waw.pl 02.07.04, 20:05
      ..ija poproszę o cracka bobas1705@gazeta.pl

Pozdrawiam,
      Bobas1705
    • kingaolsz Re: Znalazłam program do obserwacji cyklu-polecam 02.07.04, 22:03
      Niesmialo i ja poprosze smile a ten kalendarzyk ktory byl podany pozniej u mnie
      nie dziala sad((((((
      kingaolsz@gazeta.pl

Z gory dziekuje i pozdrawiam
      Kinga
    • Gość: aga Re: Znalazłam program do obserwacji cyklu-polecam IP: *.gorzow.mm.pl 02.07.04, 23:33
      bardzo proszę o cracka
      arek_aga@op.pl
      z góry dziękuję!!!
    • Gość: Adzienia Re: Znalazłam program do obserwacji cyklu-polecam IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.04, 22:44
      Możesz mi go przesłać na adzienia@op.pl, będę wdzięczna. Pozdrawiam
    • arrte Re: Znalazłam program do obserwacji cyklu-polecam 04.07.04, 12:08
      Do mnie też proszę przesłać smile
      arrte@gazeta.pl
      • Gość: andzia Re: Znalazłam program do obserwacji cyklu-polecam IP: *.visp.energis.pl 04.07.04, 21:11
        ija poproszę o cracka achmielarska@interia.pl
        dzieki i pozdrawiam!!
    • Gość: gagat100 Re: Znalazłam program do obserwacji cyklu-polecam IP: *.limes.com.pl 04.07.04, 21:30
      Ja tez poprosze jbalewska@wp.pl
    • Gość: renia Re: Znalazłam program do obserwacji cyklu-polecam IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 05.07.04, 13:03
      jA TEZ BARDZO PROSZE O TEM PROGRAM renagol@wp.pl
      Pieknie dziekuje
    • marzenalep Re: Znalazłam program do obserwacji cyklu-polecam 05.07.04, 13:07
      ja również o niego poproszę
      mój adres
      m.lepicka@interia.pl
      dziewczyny na pewno nam się uda , trzymajcie się
      ML
    • Gość: Basia Re: Znalazłam program do obserwacji cyklu-polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 13:18
      ja również poproszę: b.lapinska@wp.pl
      Dzięki i pozdrawiam
    • Gość: aga286 Re: Znalazłam program do obserwacji cyklu-polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 14:30
      Witam, ja też poproszę: agabrzeska@wp.pl
      Pozdrawiam
      • sylwiawm Re: Znalazłam program do obserwacji cyklu-polecam 05.07.04, 18:01
        Ten programik o którym ja pisałam jest mniej skomplikowany. Ma mniej opcji, ale
        dla części dziewczyn wystarczająco. Można zaznaczać cykle i przeglądać
        przewidywania dni płodnych, @, ZNP, wykresy cykli jak i również zaznaczać
        tempkę i tym podobne. Po zainstalowaniu trzeba zrestartować komputer smile
        • sylwiawm Re: Znalazłam program do obserwacji cyklu-polecam 05.07.04, 18:12
          Zapomniałam dopisać, że bardziej skomplikowany i też ciekawy to "fertility
          friend" -wersja online
    • ooo_lka Re: Znalazłam program do obserwacji cyklu-polecam 05.07.04, 19:12
      poprosze o tego cracka moj e-mail olepar@wp.pl
    • kasiaj51 Re: Znalazłam program do obserwacji cyklu-polecam 05.07.04, 23:17
      Jak jeszcze nie bolą paluszki, to bardzo proszę i do mnie zastukać

kasiaj51@gazeta.pl
    • Gość: LONKA Re: Znalazłam program do obserwacji cyklu-polecam IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.04, 19:48
      Jak można to ja też bardzo bym chciała
      ilonam0@poczta.onet.pl
      • Gość: Monika Re: Znalazłam program do obserwacji cyklu-polecam IP: *.idea.pl 11.07.04, 13:25
        I ja nieśmiało proszę, autotom@vp.pl , dziękuję.
    • madzilka Re: Znalazłam program do obserwacji cyklu-polecam 11.07.04, 19:03
      witam, i ja bym poprosiła o tego cracka smile madzilka@gazeta.pl
      z gory dziekuje!
      • idron Re: Znalazłam program do obserwacji cyklu-polecam 11.07.04, 20:02
        ja też bardzo proszę o przesłanie cracka > idron@poczta.fm lub idron@gazeta.pl
        bardzo dziękuję!
        • gagat100 Czyczasami to nie DEMO na 14 dni??? 18.07.04, 23:32
          Dziekuje ze mi wyslalas ale wydaje mi sie ze to demo i po 14 dniach sie
          wylaczy, czy juz to sprawdzilas??

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
          Za wszystkie literówki i brak polskich ogonków najmocniej przepraszam.
          Czytelna lista DOBRYCH ginekologow:
          forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090 polecajcie!
          • Gość: aga_n1 Re: Czyczasami to nie DEMO na 14 dni??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.07.04, 17:55
            No wlasnie po to jest ten crack, niestety z tego co sie juz zorientowalam to
            nie ma kazdym systemie dziala sad
            Aga
    • Gość: kocica Re: Znalazłam program do obserwacji cyklu-polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 20:39
      JA ROWNIEZ CZEKAM NA KALENDARZYK -Bardzo dziekuje
      kocical@gazeta.pl
    • Gość: Kasia Re: Znalazłam program do obserwacji cyklu-polecam IP: *.healey / 217.8.161.* 16.07.04, 15:02
      Please prześlij mi cracka na mój adres mailowy ka302@o2.pl
      • Gość: Ewa Re: Znalazłam program do obserwacji cyklu-polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 16:50
        Podaję swój i bardzo proszę o wysłanie ewadkrakow@interia.pl z góry bardzo
        dziękuję !!!!!!
    • Gość: Monirka Re: Znalazłam program do obserwacji cyklu-polecam IP: *.it-net.pl 18.07.04, 19:54
      Aga,
      czy możesz przesłać i mi ten programik.
      Mój adres: monikakochanska@op.pl.
      Serdeczne dzieki
      • Gość: pepe Re: Znalazłam program do obserwacji cyklu-polecam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.07.04, 21:56
        Może i ja uśmiechnę się o ten programik. Jeśli masz jeszcze siłę na klikanie to
        będę wdzięczna!!!
        pepe90@wp.pl
        Pozdrawiam serdecznie
        • neja Re: Znalazłam program do obserwacji cyklu-polecam 03.08.04, 21:24
          I ja i ja poprosze reenata@o2.pl
      • Gość: monirka Re: Znalazłam program do obserwacji cyklu-polecam IP: *.it-net.pl 12.08.04, 14:14
        Aga czy mozesz wysłać mi jeszcze raz tego craka, i powiedzieć jak sie go
        instaluje
    • Gość: anzordaz Re: Znalazłam program do obserwacji cyklu-polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.04, 16:04
      proszę o przesłanie pr obser. cyklu anzordaz@wp.pl
    • Gość: anka Re: Znalazłam program do obserwacji cyklu-polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 12:23
      Błagam - prześlij mi ten program (annaszelest@o2.pl)
    • ono33 Re: Znalazłam program do obserwacji cyklu-polecam 12.08.04, 15:08
      i ja, i ja jeszcze poproszewink)
      wykopaliska@yahoo.com
      A tak na marginesie, czemu gin. nie daje takich wskazowek??? To mnie wscieka,
      ze tak naprawde idzie sie po porade, pomoc, placi kupe kasy ..... Ech, szkoda
      gadac, kazda z nas to znasad
      • wiki4 Re: Znalazłam program do obserwacji cyklu-polecam 12.08.04, 17:59
        Ja również bardzo ładnie proszę
        kasmir@op.pl
        Serdeczne dzięki.
        • Gość: Neja Re: Znalazłam program do obserwacji cyklu-polecam IP: 5.2.* / *.chello.pl 12.08.04, 19:45
          Czy ja też mogę prosić ?? reenata@o2.pl
    • zu_a Re: Znalazłam program do obserwacji cyklu-polecam 13.08.04, 13:29
      ja tez prosze o podeslanie cracka
      pzdr Zu
      • zu_a Re: Znalazłam program do obserwacji cyklu-polecam 13.08.04, 13:29
        moj adres: zu_a@gazeta.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka