Dodaj do ulubionych

Dziewczyny ratunku!

05.10.12, 16:33
Bardzo Was proszę o pomoc, bo zwariuję. Muszę jak najszybciej podjąć decyzję gdzie podejść do II procedury IMSI i nie wiem gdzie: czy w Provicie czy w Gyncentrum, czy wybrać dotychczasowego Mańkę, czy Gretkę lub Cholewę, czy też Mercika z Gyn???????????
Porażka, wiem ze jest tyle opinii ile dziewczyn, ale zależałoby mi na dobrych radach i aktualnych opiniach.
Proszę Was...
Obserwuj wątek
    • mooonia82 Re: Dziewczyny ratunku! 05.10.12, 17:06
      Ja bym wybrała Gyncentrum bardzo fajna i profesjonalna klinika, ale decyzja należy do Ciebie, pozdrawiam smile
    • ya-smin Re: Dziewczyny ratunku! 05.10.12, 21:39
      jestem w podobnej sytuacji do wyboru mam invimed i gynecentrum , bardziej gynecentrum i dr mercika obstawiam . chyba tak zrobie tymbardziej ze jest tam teraz ta promocja 2+1 (czyli zamierzam podejsc maksymalnie do 3 procedur jeszcze choc jestem bankrutem i nie stac mnie na nic ) troche uzbieralam troche dostalam troche wezme kredytu maskara ale coz...
    • teligo Re: Dziewczyny ratunku! 09.10.12, 08:32
      Byłam pacjentką i Mańki, i Mercika. Gdybym miała wybierać spośród nich, to wybrałabym Mańkę, moim zdaniem jest uczciwszy i potrafi powiedzieć prawdę pacjentce, jest świetny technicznie i wszystkie zabiegi z nim, to pestka. Jest bardzo dobrym specjalistą, ale już gubi go rutyna. Gdybym miała podchodzić do kolejnej procedury szukałabym trzeciego lekarza.
      • zalamanalala81 Re: Dziewczyny ratunku! 09.10.12, 08:52
        Hmmm, no własnie kogo? Zapisałam się profilaktycznie do Mańki, bo czas nagli mnie, ale rozważałam tez Gretkę i Cholewę, ale jakos nie mam do nich przekonania, co sądzisz?
        • teligo Re: Dziewczyny ratunku! 09.10.12, 12:12
          Gretki nie znam, Cholewa zawsze ujmował mnie delikatnością i ludzkim podejściem smile, ale nigdy nie byłam u niego z czymś poważnym, nie musiał podejmować decyzji itp. Raz robił mi inseminacje (w sensie, że wykonywał sam zabieg), raz byłam po poronieniu, żeby ocenił jak i co się dzieje. Bardzo poważnie zastanawiałam się nad zmianą lekarza prowadzącego na Tomanka, ale byłam tylko na jednej wizycie już po zakończeniu leczenia. Na pewno przewyższa Mańkę tym, że słucha, co pacjentka ma do powiedzenia i bierze to pod uwagę. Mańka naprawdę jest dobrym specjalistą, mój jedyny zarzut do niego jest taki, że nie podchodzi indywidualnie i pewnie moja procedura ivf poszłaby lepiej, gdyby nie robił jej w tak rutynowy sposób. Jeśli ma się szczęście i będzie się przypadkiem przeciętnym i zwyczajnym, wszystko będzie ok, bo ma ogromne doświadczenie i wiedzę.
    • gazetomanka Re: Dziewczyny ratunku! 24.10.12, 15:26
      nie wiem czy wiesz, ale fundacja Cud In Vitro ma teraz projekt z gyncentrum. Wypełnia się wniosek i ma się 3 tysiące taniej in vitro. Z tego co wiem to są jeszcze miejscasmile Powodzenia!
      • zalamanalala81 Re: Dziewczyny ratunku! 24.10.12, 18:16
        Witajcie!
        Dziękuję ci za info, śledziłam wątek na ten temat, ale zdecydowałam, że pozostanę u Mańki-zna moją historię leczenia, zna też już moje zdanie na temat procedury i po wizycie u niego w zeszłym tygodniu ustaliliśmy, że podejdziemy do kolejnej procedury, którą poprzedzi cykl z clo i wykona mi scratching, a kolejny cykl to będzie już procedura.Jest świadomy, że teraz stawiamy wszystko na jedną kartę i finansowo i psychicznie, więc ma zwiększyć mi dawki leków, może zmieni, zobaczymy. Mam tylko nadzieję, że dobrze robię...
        Dziewczyny, czy to zadrapanie pomaga????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka