annak1 05.07.04, 21:40 Mam pytanko do Was, mój cykl trwa ok 28-30 dni w których dc powinniśmy sią starać i jak często? Mój gin powiedział, że nie częściej niż raz na dwa dni - ale w ten sposób nic nie wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdulka26 Re: W których dniach ? 05.07.04, 21:46 Moja droga jak byłam ostatnio u gina pytałam go:jak często możemy sie przytulać żeby plemniczki nie osłabły,a on mi powiedział tak: może pani codziennie i nawet 2x dziennie jesli tylko ma pani ochotę.Moje zdanie jest takie że jeśli plemniki są zdrowe to częste przytulanie im nie zaszkodzi. Mają jakiś czas na swoją regenerację i kropka.W końcu nie robię tego 10x dziennie .Ja robię to kiedy mam ochotę ,przestałam patrzeć w kalendarz i wyliczać swoje dni.Jak mam zajść to zajdę czego i Tobie życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
annak1 Re: W których dniach ? 05.07.04, 21:56 Wielkie dzięki za odpowiedź i też życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: W których dniach ? IP: 62.233.129.* 06.07.04, 17:57 to prawda lekarze z Invimedu ostatnio maja taka nowa taktyke - jak da rade i sil starczy to zalecaja rano i wieczorem przez kilka najFAJNIEJSZYCH DNI szalenstwa - aby obieg maluszkow byl caly czas a i srodowisko wtedy na przetrwanie lepsze. Ja tak probuje pierwsze raz zobaczymy .... Odpowiedz Link Zgłoś
martka_k Re: W których dniach ? 06.07.04, 21:42 Hej hej, ja bym w to nie wierzyla, nam sie udalo dopiero jak sobie odpuscilismy i robilismy to 2x dziennie ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika1 Re: W których dniach ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 18:19 Nam się udalo po roku starań - jak wybraliśmy się w gluszę i zabawialismy się po kilka razy dziennie. Teraz nie bardzo jest na to czas - i w efekcie 3 rok minąl i Maly nie ma rodzeństwa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga Re: W których dniach ? IP: *.softel.elblag.pl 20.07.04, 15:59 Dziewczyny szczerze powiem, że mnie pocieszyłyście bo moja gin powiedziała, że przytulanie raz na dwa dni i w żadnym razie częściej, a skoro jajeczko żyje od 10 do 24 godzin to jak ma być ?! Moja przyjaciłka zaszła dopiero jak przytulała sie codziennie, ja się przytulałam zgodnie ze wskazanimi gin i nic,więc teraz też postanowiłam codziennie albo i częściej, wtedy kiedy są TE DNI. Napiszcie jakie miałyście sukcesy przy codziennym staraniu - przytulaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.analityk1 Re: W których dniach ? 20.07.04, 17:21 ja przy córce zaszłam w codziennych staraniach, a teraz mieliśmy długi post i tylko raz próbowaliśmy, ale problem leży po mojej stronie Co do starań dobrą metodą jest pójście na żywioł jeżeli wszystko ok Odpowiedz Link Zgłoś