ya-smin
20.12.12, 19:36
hej w lutym zaczynam invitro najprawdopodobniej i pytalam lekarza o ten biosteron powiedzial ze moge brac .... ale nie wiedzialam ze sa rozne dawki i ze on jest na recepte chyba wizyte mam dopiero w styczniu a chcialam zaczac brac i teraz nie wiem jaki kupic (podobno sa rozne rodzaje)....czy ktos moze mi doradzic jaki mam kupic i czy bez recepty sie da ?i jakie witaminki bierzecie ? bo ja prenatal ale juz mi przez gardlo nie przechodza ..... chcialam kupic jakies inne lekarz polecil flavit czy cos takiego...hm
te witaminy biore prawie non stop od 2 lat i chialam zmienic ..
jakie Wy bierzecie suplementy (przed invitro)? i czy jak u Was z alkoholem bo ja czasmi sobie pozwalam na lampke wina i nie wiem czy sobie mega nie szkodze bo jednak sie nie powninno ale jakie to zycie..... my juz sie staramy 6 lat , praktycznie jakbym mogla (a wiem ze nie mogei tego nie robie) moj stan psychiczny w jakim sie znajduje powoduje ze pilabym codziennie dla odstresowania... zastanawiam sie jakie ilosci % sa dozwolone i czy wogole jak sadzicie? wiadomo ze jak sie bierze leki to zadne ...