myszka29 13.07.04, 21:49 czy znacie jakieś laboratoria w Toruniu lub w Bydgodzczy, które badają spermę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MISIEKXX Re: badanie spermy Toruń IP: *.localdomain / *.metron.pl 14.07.04, 08:52 Cześć myszka29, my robiliśmy w gabinecie dr Dziewięckiego - ponoć bada najszersze spektrum (jest polecany przez wielu lekarzy), jest jeszcze STOMED ale tylko w niektóre dni i o określonych godzinach - a przy takim badaniu i tak jest dużo stresu! Korzystając z okazji, czy mogłąbyś powiedzieć mi kto u nas robi inseminację?Już 3 razy pytałam na forum ale jestem systematycznie albo olewana albo rzeczywiście nie ma nikogo z Torunia.Aha i jeszcze jedno u kogo się leczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
myszka29 Re: badanie spermy Toruń 14.07.04, 18:17 Dzięki za odpowiedź. A czy mogłabyś podać mi bliższe namiary na dr Dziewięckiego? Niestety nie wiem kto robi u nas inseminację. A leczę się u dr Szymańskiego. Od lat do niego chodzę. Trafiłam do niego z hiperprolaktyną 8 lat temu. Oczywiście wtedy nie myślalam jeszcze o dzieciach. 1.5 roku zaczęliśmy sie starać o dziecko no i nic. Więc w końcu trzeba sobie powiedzieć, że ten problem również i nas dotyczy. Jestem początkująca w tej dziedzinie i raczej radą nie mogę służyć, ale chętnie skorzystam wszystkich wskazówek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISIEKXX Re: badanie spermy Toruń IP: *.localdomain / *.metron.torun.pl 15.07.04, 10:10 Bardzo dziękuję za odpowiedź!Jutro napiszę dokładny adres i telefon - wizyta kosztuje 80zł. Powodzenia w staraniach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: badanie spermy Toruń IP: 158.75.2.* 14.07.04, 20:00 Moj mąż badał spermę w szpitalu na Bielanach ("materiał" można było pobrać w domu i dostarczyć w ciągu godziny). Skierowanie dostałam od doktora Kocha z Poradni Rozrodczości (tez na Bielanach). Wszystko bezpłatnie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś