Dodaj do ulubionych

badanie spermy Toruń

13.07.04, 21:49
czy znacie jakieś laboratoria w Toruniu lub w Bydgodzczy, które badają spermę?
Obserwuj wątek
    • Gość: MISIEKXX Re: badanie spermy Toruń IP: *.localdomain / *.metron.pl 14.07.04, 08:52
      Cześć myszka29, my robiliśmy w gabinecie dr Dziewięckiego - ponoć bada
      najszersze spektrum (jest polecany przez wielu lekarzy), jest jeszcze STOMED
      ale tylko w niektóre dni i o określonych godzinach - a przy takim badaniu i tak
      jest dużo stresu!
      Korzystając z okazji, czy mogłąbyś powiedzieć mi kto u nas robi inseminację?Już
      3 razy pytałam na forum ale jestem systematycznie albo olewana albo
      rzeczywiście nie ma nikogo z Torunia.Aha i jeszcze jedno u kogo się leczysz?
      • myszka29 Re: badanie spermy Toruń 14.07.04, 18:17
        Dzięki za odpowiedź. A czy mogłabyś podać mi bliższe namiary na dr
        Dziewięckiego?
        Niestety nie wiem kto robi u nas inseminację.
        A leczę się u dr Szymańskiego. Od lat do niego chodzę. Trafiłam do niego z
        hiperprolaktyną 8 lat temu. Oczywiście wtedy nie myślalam jeszcze o dzieciach.
        1.5 roku zaczęliśmy sie starać o dziecko no i nic. Więc w końcu trzeba sobie
        powiedzieć, że ten problem również i nas dotyczy. Jestem początkująca w tej
        dziedzinie i raczej radą nie mogę służyć, ale chętnie skorzystam wszystkich
        wskazówek.
        • Gość: MISIEKXX Re: badanie spermy Toruń IP: *.localdomain / *.metron.torun.pl 15.07.04, 10:10
          Bardzo dziękuję za odpowiedź!Jutro napiszę dokładny adres i telefon - wizyta
          kosztuje 80zł. Powodzenia w staraniach!
    • Gość: Ela Re: badanie spermy Toruń IP: 158.75.2.* 14.07.04, 20:00
      Moj mąż badał spermę w szpitalu na Bielanach ("materiał" można było pobrać w
      domu i dostarczyć w ciągu godziny). Skierowanie dostałam od doktora Kocha z
      Poradni Rozrodczości (tez na Bielanach). Wszystko bezpłatnie.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka