vikas Re: naturalne sposoby na @... 19.07.04, 11:16 Za szybko mi się kliknęło! Dziewczyny to mój 52 dc, a tej cholery nie ma. Wiem,że w ciąży nie jestem-robiłam test!Cały problem w tym żeby już była bo wtedy zaczynam przygotowania od 21 dc do in vitro,a bez @ stoję w miejscu!Prochów hormonalnych łykać nie mogę!Może któraś z Was zna naturalne przyśpieszacze? Odpowiedz Link Zgłoś
aquarius72 Re: naturalne sposoby na @... 19.07.04, 11:27 Ostatnio na "Zdrowiu kobiety" przeczytałam, że podobno herbata miętowa, ale sama tego nie sprawdzałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninna Re: naturalne sposoby na @... IP: *.kom / *.kom-net.pl 19.07.04, 13:57 podobno gorąca kąpiel może przyspieszyć @...mi pomogło ) Odpowiedz Link Zgłoś
badarka Re: naturalne sposoby na @... 19.07.04, 14:23 zapytaj Martini na medycynie naturalnej. Z tego co ja wiem, pomóc wywołać miesiączkę mogą zioła - np w formie olejków eterycznych: bazylia, cynamon, goździk, mirra, mięta, oregano, szałwia, tymianek... pewnie są jeszcze inne, nie wiem. Może w aptece mają gotowe mieszanki? Albo połączyć z radami niny i włożyć woreczek z kilkoma łyżkami ziół do wanny, do gorącej kąpieli? tylko trzeba z niektórymi uważać - podobno tymianek jest najgorszy - bo w nadmiarze mogą przyczynić się do poronienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikas Re: naturalne sposoby na @... IP: *.aster.pl 19.07.04, 14:57 Właśnie nie wiem co robić,bo jeśli test owu się nie mylił to mogła być to owu.Przytulanko było więc chyba najrozsądniej bedzie poczekać. Niestety jestem bardzo niecierpliwa i lubię wiedzieć na czym stoję, a nie czekać tak i tracić czas.Poza tym mam sporo białego śluzu,sutki bolą,ale to może być na @,jak i na dzidzię!!!Co ja mam robić?W końcu wyląduję w wariatkowie!!! Dzięki za porady,ale w takiej sytuacji nie wiem czy skorzystam. Pozdrawiam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
badarka Re: naturalne sposoby na @... 21.07.04, 10:57 może zbadaj bhcg? Ten test się nie pomyli. Odpowiedz Link Zgłoś
migotkaa1 Re: naturalne sposoby na @... 21.07.04, 13:42 Lampka czerwonego wina, a potem długa gorąca kąpiel. Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś