Gość: Roma IP: 194.181.36.* 22.03.02, 09:37 Isiu czy dobrze zrozumiałam z twojego postu o wysokich obcasach, że myślisz o adopcji, ja jestem w trakcie i chętnie nawiążę kontakt z osobami, ktore też o tym myślą, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Isia Re: do Romy IP: *.kul.lublin.pl 22.03.02, 10:02 Witaj Roma! Ja jestem w tej szcześliwej sytuacji, że mam kontakt z ośrodkiem w którym przebywałam zanim zostałam adoptowana. Mam duże zaufanie do osób tam pracujących. Nie wiem do jakiego ośrodka Ty się zgłosiłaś. Jesli chcesz porozmawiać z dziewczynami, które są w trakcie procedury lub już mają dzieciaczki w domu - to zajrzyj na forum Naszego Bociana - temat "adopcja". Może już tam byłaś? To bardzo dobre forum. Dziewczyny dzielą się chętnie swoimi doświadczeniami. Pozdrawiam Cię serdecznie. isia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roma Re: do Romy IP: 194.181.36.* 22.03.02, 11:10 Isia podaj mi swojego maila lub napisz do mnie:roma52@wp.pl, pozdrawiam cię, romka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Isia Re: do Romy IP: *.kul.lublin.pl 22.03.02, 11:13 Podaje mój mail: sksid@kul.lublin.pl Dzieki za Twój) Isia Odpowiedz Link Zgłoś