Dodaj do ulubionych

cykl z CRIO na Progynovie

09.04.13, 22:37
Dziewczyny, czy któraś z Was plamiła podczas przyjmowania Progynovy w dniach przed crio? Ja tak mam i się martwię, że ten cykl będzie stracony sad(( Dziś u mnie 12dc ; jestem na Progynovie od 1dc (3x1), w 8dc: endo 8.5, estradiol ok 560. Od 8dc dawka Progynovy 2x2 + Acc 600 i od 11dc plamię. Kurczę blade, co jest grane?! Jutro rano mierzę estradiol i mam USG w Novum. Czy miałyście podobną sytuację? Dzięki z góry za odpowiedzi.
P.S. W styczniu podchodziłam do crio na naturalnym i nici z tego. Teraz mój organizm kiepsko reaguje na Progynovę, to jak w końcu mam się przygotować do crio? Mam ostatnie 2 mrozakisad(
Obserwuj wątek
    • kavainca Re: cykl z CRIO na Progynovie 10.04.13, 07:29
      też idę na progynovie. Czasem plami sie po tym.
      daj znać co powiedzieli w klinice
      • vittoria.vetra Re: cykl z CRIO na Progynovie 10.04.13, 12:42
        Cześć Kava! Wiem o Twojej Progynovie. Miałam zapytać Ciebie w wątku kwietniowym, ale zdecydowałam założyć osobny. Napiszę po wizycie, ale od wczorajszego wieczora plamienia są jak na @ sad( jakby w 11-12dc endo mi się już złuszczało sad(
        Co za kicha!
        • kavainca Re: cykl z CRIO na Progynovie 10.04.13, 14:48
          u mnie też bez szału: dwie morule co blastami byc powinny.
          Wziąłam jedną. Jutro zobaczymy czy druga nada się do mrożenia
          • vittoria.vetra Re: cykl z CRIO na Progynovie 10.04.13, 16:53
            Jestem po wizycie; endo spadło do 7.3 ( to jasne, zaczęło się złuszczać), E był 800 ileś tam, ten cykl jest stracony; mam opcje: albo wizyta w 12d następnego cyklu i podchodzimy na naturalnym ( u mnie nie ma owu sad( ) i dodajemy mega progesteron po oczekiwanej owu albo odpoczywam i dopiero w kolejnym cyklu znowu Progynova od 1dc. Wybieram opcję 2, być może lepiej zareaguję na Progynovę.
            Kava, trzymam kciuki! I dawaj znać co u ciebie. Pozdrawiam!
            • kavainca Re: cykl z CRIO na Progynovie 10.04.13, 17:19
              przykro mi uncertain
              mnie brzuch od wyjścia z kliniki ćmi uncertain//
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka