magdulka26 04.08.04, 18:26 Mam pytanko ,czy podczas zażywania bromer.można pić alkohol.W ulotce nie ma przeciwwskazań.Od dziś zaczynam go brać i chcę wiedzieć czy mozna czy tez nie.Jakie jest wasze zdanie. Chcę zajść tak jak słoneczko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maretina Re: Bromergon a alkohol 04.08.04, 18:56 ja czasami pije troche piwka albo wina. zyje normalnie.domowy lekarz pozwala Odpowiedz Link Zgłoś
magdulka26 Re: Bromergon a alkohol 04.08.04, 19:05 Dziekuje Ci bardzo maretniko ,Ty jak zawsze jesteś niezawodna .Zawsze można liczyć na Ciebie.Zaczynam kurację od dziś ,jestem ciekawa jak to będzie mój organizm tolerował.Pani dr kazała zaczynać od 1/4,potem 1/2 i cała tabletka,w zalezności jak sie będę czuła.Najchętniej to bym ją całą pozarła ale boje się.Trzymaj się cieplutko maretinko Chcę zajść tak jak słoneczko. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Bromergon a alkohol 04.08.04, 19:10 ja zaczelam albo od 1/4 albo od polowki. nawet nie pamietam)). drugiego dnia zaszalalam i zjadlam cala rano i cala wieczorem. spalam na chodzaco, na stojaco i podczas kazdej czynnosci. pierwsze dwa czy trzy dni szczypaly mnie oczy i mialam zaczerwienione spojowki. a po jakims tygodniu moze dwoch jadlam bromergonik jak cukierki. teraz nie robi na mnie zadnego wrazenia, poza tym teraz mam duzo mniejsza dawke. milych doznan))))) Odpowiedz Link Zgłoś
magdulka26 Re: Bromergon a alkohol 04.08.04, 21:12 To ładnie sobie zapodałaś bromka.Powiem Ci ze jesteś odwazna kobieta.Ja wzięłam juz 1/4 i jak narazie będę tyle brała ,chcę stopniowo sobie zwiększać dawkę.Od soboty do połówki dojdę.Ale nia miałas żadnych mdłości ,wymiotów,zawrotów głowy?.A jeszcze zapytam ,jak np.będę dobrze tolerowała całą tabletkę to czy mogę brać dwie dziennie.Nie wiem jaka dawka jest dozwolona przy dobrze tolerowanym bromku.Chcę ją jak najszybciej zbić. Chcę zajść tak jak słoneczko. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Bromergon a alkohol 04.08.04, 21:15 nie mialam mdlosci, zadnych wymiotow. sennosc jedynie. lykalam tabletke i zasypialam.dawki musisz konsultowac z ginem. nie eksperymentuj sama prl szybko spada. Odpowiedz Link Zgłoś
magdulka26 Re: Bromergon a alkohol 04.08.04, 21:19 Oki dziękuje Ci bardzo .Jak zwykle nie zawodna maretinka ))))))))))Cóż warte było by bez Ciebie to forum.Pozdrawiam Magda. Chcę zajść tak jak słoneczko. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Bromergon a alkohol 04.08.04, 21:21 magdulka26 napisała: > Oki dziękuje Ci bardzo .Jak zwykle nie zawodna maretinka ))))))))))Cóż warte > było by bez Ciebie to forum.Pozdrawiam Magda. kazda cos wnosi)). posiedzisz tu dluzej ( oby juz w ciazy) to zobaczysz jaki ekspert z ciebie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
magdulka26 Re: Bromergon a alkohol 04.08.04, 22:29 Cha cha ,wiesz coś nie cos wiem oczywiście nie chwaląc sie ,ale wolę zasięgnąć opinii bardziej doświadczonej forumowiczki---maretinki )))) Chcę zajść tak jak słoneczko. Odpowiedz Link Zgłoś