Dodaj do ulubionych

Bromergon a alkohol

04.08.04, 18:26
Mam pytanko ,czy podczas zażywania bromer.można pić alkohol.W ulotce nie ma
przeciwwskazań.Od dziś zaczynam go brać i chcę wiedzieć czy mozna czy tez
nie.Jakie jest wasze zdanie.

Chcę zajść tak jak słoneczko.
Obserwuj wątek
    • maretina Re: Bromergon a alkohol 04.08.04, 18:56
      ja czasami pije troche piwka albo wina. zyje normalnie.domowy lekarz pozwalasmile
      • magdulka26 Re: Bromergon a alkohol 04.08.04, 19:05
        Dziekuje Ci bardzo maretniko ,Ty jak zawsze jesteś niezawodna .Zawsze można
        liczyć na Ciebie.Zaczynam kurację od dziś ,jestem ciekawa jak to będzie mój
        organizm tolerował.Pani dr kazała zaczynać od 1/4,potem 1/2 i cała tabletka,w
        zalezności jak sie będę czuła.Najchętniej to bym ją całą pozarła ale boje
        się.Trzymaj się cieplutko maretinko smile

• maretina Re: Bromergon a alkohol 04.08.04, 19:10
          ja zaczelam albo od 1/4 albo od polowki. nawet nie pamietamsmile)). drugiego dnia
          zaszalalam i zjadlam cala rano i cala wieczorem. spalam na chodzaco, na stojaco
          i podczas kazdej czynnoscismile. pierwsze dwa czy trzy dni szczypaly mnie oczy i
          mialam zaczerwienione spojowki.
          a po jakims tygodniu moze dwoch jadlam bromergonik jak cukierki. teraz nie robi
          na mnie zadnego wrazenia, poza tym teraz mam duzo mniejsza dawke.
          milych doznanwink)))))
          • magdulka26 Re: Bromergon a alkohol 04.08.04, 21:12
            To ładnie sobie zapodałaś smile bromka.Powiem Ci ze jesteś odwazna kobieta.Ja
            wzięłam juz 1/4 i jak narazie będę tyle brała ,chcę stopniowo sobie zwiększać
            dawkę.Od soboty do połówki dojdę.Ale nia miałas żadnych
            mdłości ,wymiotów,zawrotów głowy?.A jeszcze zapytam ,jak np.będę dobrze
            tolerowała całą tabletkę to czy mogę brać dwie dziennie.Nie wiem jaka dawka
            jest dozwolona przy dobrze tolerowanym bromku.Chcę ją jak najszybciej zbić.

• maretina Re: Bromergon a alkohol 04.08.04, 21:15
              nie mialam mdlosci, zadnych wymiotowwink. sennosc jedynie. lykalam tabletke i
              zasypialamsmile.dawki musisz konsultowac z ginem. nie eksperymentuj samasmile
              prl szybko spada.
              • magdulka26 Re: Bromergon a alkohol 04.08.04, 21:19
                Oki dziękuje Ci bardzo .Jak zwykle nie zawodna maretinka smile))))))))))Cóż warte
                było by bez Ciebie to forum.Pozdrawiam Magda.

• maretina Re: Bromergon a alkohol 04.08.04, 21:21
                  magdulka26 napisała:

> Oki dziękuje Ci bardzo .Jak zwykle nie zawodna maretinka smile))))))))))Cóż
                  warte
                  > było by bez Ciebie to forum.Pozdrawiam Magda.
                  kazda cos wnosismile)). posiedzisz tu dluzej ( oby juz w ciazy) to zobaczysz jaki
                  ekspert z ciebie bedziesmile
    • magdulka26 Re: Bromergon a alkohol 04.08.04, 22:29
      Cha cha ,wiesz coś nie cos wiem oczywiście nie chwaląc sie ,ale wolę zasięgnąć
      opinii bardziej doświadczonej forumowiczki---maretinki smile))))

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka