toyaa 06.08.04, 10:28 witajcie, czy branie Duphastonu na wpływ na podwyższoną temperaturę?? hm...czy to tylko może moje spostrzeżenie?? pozdrawiam, toyaa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa.analityk1 Re: Duphaston a temperatura 06.08.04, 10:52 Duphaston nie wpływa na temperaturę Odpowiedz Link Zgłoś
toyaa Re: Duphaston a temperatura 06.08.04, 14:17 Ewo, to dziwna sprawa, bo w zeszłyhm cyklu i teraz biorę Duphaston, mierzę codziennie rano o stałej temperaturę. Zaobserwowałam, że właśnie mniej więcej od momentu kiedy biorę Duphaston do momentu pojawienia się miesiączki mam podwyższoną temperaturę. W pierszej fazie cyklu waha się 36,5 - 36,7 a w drugiej fazie, kiedy biorę Duphaston 37 - 37,2. pozdrawiam, toyaa Odpowiedz Link Zgłoś
agat78 Re: Duphaston a temperatura 08.08.04, 09:20 toyaa to świetnie. Duphaston nie podnosi tempki. Na 100 %. A w II fazie zawsze wzrasta. Oznacza to że miałaś owulcje. Ja mierzyłam tempke przed braniem duph i mierze teraz jak go biore i wykres jest bardzo podobny. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Duphaston a temperatura 08.08.04, 09:25 moze wczesniej cialko zolte nie pracowalo tak jak trzeba i duphaston teraz na to wplynal? Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Duphaston a temperatura 08.08.04, 09:24 duphaston nie podwyzsza temp. ciala. Odpowiedz Link Zgłoś
toyaa Re: Duphaston a temperatura 09.08.04, 13:25 Kobietki, dziękuję za wszystkie odpowiedzi dziś 24 d.c. za soba mam 4 cykle z CLO i Duphastonem. Robię przerwę i następny cykl będzie bez stymulacji...zobaczymy co się będzie działo z temperaturą. pozdrawiam, toyaa Odpowiedz Link Zgłoś