Gość: dorotea5 IP: *.crowley.pl 13.08.04, 11:25 witam mam pytanko jak to jest z planowaniem ciazy a przyjmowaniem globulek (biore od 2 tyg.-stan zapalny) a tak sie sklada ze jutro wypada "ten dzien" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiaba1 Re: planowanie a globulki 13.08.04, 11:32 W czasie stanu zapalnego raczej nie należy współżyć, można zarazić partnera... Szkoda tego miesiąca, ale zapalenie lepiej wyleczyć teraz niż w ewentualnej ciąży- prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorotea5 Re: planowanie a globulki IP: *.crowley.pl 13.08.04, 11:38 oczywiscie masz racje,ale kiedy tak bardzo chce sie miec dziecko czekanie przeraza sie w koszmar, bo kto wie czy w nastepnym m-cu sie uda... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaba1 Re: planowanie a globulki 13.08.04, 11:48 No tak, ja o pierwszą ciążę starałam się 3 lata, wierz mi że ciężko było znależć okres "bezstanozapaleniowy", ech.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorotea5 Re: planowanie a globulki IP: *.crowley.pl 13.08.04, 11:53 to jest po prostu zamkniete kolo-najpierw starania, a potem stan zapalny.Co tu zrobic czy odstawic leki i walczyc ,czy brac je i znowu czekac -czy mozesz mi doradzic Odpowiedz Link Zgłoś