Gość: Robert IP: *.core.lanet.net.pl 02.09.04, 22:22 Prosze o podzielenie sie wiedza na temat skutecznosci metody in vitro w Pradze. Czy stosowana jest tam makromanipulacja (mam slabe parametry nasienia) ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thmwag1 Re: In vitro w Pradze ? 03.09.04, 07:45 Wiesz, ja sama nie wiem nic z autopsji, ale mam znajomą która podchodziła 3 razy do in vitro w Białymstoku i nie udało się a za czwartym razem postanowili spróbować w Pradze i udało się. Mają dwóch synków którzy skończyli już 3 latka. Nie chcę tu oczywiście pisać o tym że Białystok jest nieskuteczny, bo u niej prawdopodobnie do niepowidzeń przyczyniła się bardzo daleka droga powrotna w którą udawała się bezpośrednio po zabiegach. Natomiast do Pragi ma bliziutko (około 100 km) i tam po zabiegu nocowała w hoteliku. Nie wiem jednak jak jest z makromanipulacją - u niej problemem były jajowody Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tekla12 Re: In vitro w Pradze ? 03.09.04, 10:24 Mikromanipulację oferują chyba wszystkie kliniki, to w tej chwili absolutny standard. Na forum bociana znajdziesz wątek o ivf w Pradze. Drogo i bez specjalnych powodów do zachwytu. Odpowiedz Link Zgłoś