ania2622 15.10.14, 11:03 Pacjentki Gyncentrum Katowice wpisujcie się co sądzicie o tej klinice. Jeśli mialyscie tam invitro napiszcie proszę swoją opinię. Byłam na wizycie u dr czerwińskiej, co o niej sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cordelia23 Re: Invitro Gyncentrum Katowice 15.10.14, 14:29 Wszystko jest tutaj: forum.gazeta.pl/forum/w,191,150140887,150140887,In_Vitro_w_Gyncentrum_czy_komus_tam_sie_udalo_.html Odpowiedz Link Zgłoś
maxime11 Re: Invitro Gyncentrum Katowice 10.03.16, 22:09 Ja się leczyłam w Gyncentrum, dodam z powodzeniem. To świetna klinika, na którą mnie namówiła koleżanka, której też się tam udało. Przedtem zaliczyłam kilka klinik, ale nie byłam zadowolona. Natomiast w Gyncenrtum mi się od razu spodobało. Zrobili mi różne badania, na drożność, histeroskopię, usunęli mi polipa endometrialnego i wiele innych. Podczas pierwszej wizyty u nich przedstawiłam wyniki badań i okazało się, że wyniki, które zdaniem innych lekarzy były w miarę dobre, tu okazały się niewystarczające i wymagające poprawy przez leczenie. Może to właśnie to była przyczyna naszych niepowodzeń. Odpowiedz Link Zgłoś