Gość: olga IP: *.client.attbi.com 09.04.02, 03:09 staramy sie z mezem o dziecko ale nie ma rezultatow,szukamy jakiegos dobrego lekarza ,kliniki w okolicy TORUNIA,WLOCLAWKA,BYDGOSZCZY prosimy o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andzia Re: szukam !!!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 05.05.02, 11:41 Droga Olgo! Widze ze dlugo czekasz na swoja odpowiedz. Taka jest prawda , w Polsce nie ma jeszcze lekarzy w specjalnosci bezplodnosc. Ta "choroba" nie znosi straty czasu. Ja po 2 latach leczenia starcilam cierpliwosc i pieniadze. Na Novum mnie stac.... Jezeli mieszkasz tam skad piszesz to probuj tam /bedzie skuteczniej, taniej i szybciej/ .Czego Ci zycze ! A jesli jestes z Wloclawka to czytaj porady Forumowiczek zanim oddasz sie w rece jakiegos polskiego "specjalisty".Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: szukam !!!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 05.05.02, 12:10 Poprawka! Na Nowum mnie NIE stac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DeDe Re: szukam !!!!!!!!!! IP: *.zachem.com.pl / 10.10.1.* 06.05.02, 07:41 Cześć, jestem z Bydgoszczy. Jakoś umknął mi Twój list A szkoda Po 3 latach leczenia i poszukiwań mogę Ci w Bydgoszczy polecić dra Marka Szymańskiego. Bardzo miła pani recepcjonistka odpowie na prawie wszystkie Twoje pytania pod numerem 52/3490645. Najlepiej dzwonić tam we wtorki po południu. Mam też lekarza, którego absolutnie odradzam: dr Ludwikowski. Jeśli potrzebujesz dokładniejszych informacji, podaj adres na który mogę się odezwać D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożena Re: szukam !!!!!!!!!! IP: 212.160.207.* 06.05.02, 09:32 Nie myśl o leczeniu we Włocławku. Szkoda czasu i pieniędzy. Bożena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena Re: szukam !!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 08.06.02, 22:20 Spróbój w Gamecie www.gameta.pl (Łodź) dr Radwan , telefonów nie znam Odpowiedz Link Zgłoś