Dodaj do ulubionych

Re: GAMETA RZGOW-rzadowe in vitro cześć 3

• betsi83 Re: GAMETA RZGOW-rzadowe in vitro cześć 3 12.10.15, 01:23
      Belonia tak mi przykro. Weszłam to żeby zobaczyć wieści od Ciebie. Jakie to wszystko niesprawiedliwe.
    • betsi83 Re: GAMETA RZGOW-rzadowe in vitro cześć 3 12.10.15, 01:26
      Nie znam się na przyrostach ale rośnie... Więc nie trać jeszcze nadziei. Koniecznie daj znać po wizycie. Nie puszczam kciuków. Do kogo jedziesz na wizytę?
    • kornika Re: GAMETA RZGOW-rzadowe in vitro cześć 3 12.10.15, 10:49
      Belonia - czy wynik bety 7254 jest na pewno nie prawidłowy na tym etapie?
      0majekmeg0 - jak się czujesz dzisiaj? To brązowe plamienie, które miałaś może oznaczać zagnieżdżenie zarodka, oby! Pytałaś jak ja się czuję. Boli mnie pobrzusze, w sobotę nie mogłam spać, bo mnie tak mocno bolało, czuję się trochę jakbym miała dostać okres i tego się boję.
    • 0majekmeg0 Re: GAMETA RZGOW-rzadowe in vitro cześć 3 12.10.15, 12:44
      Disiaj nadal troche jajniki daja znac o sobie. Podbrzusze pobolewa i piersi troche tez. Ja przed okresem nie mialam nigdy zadnych boli czy zwiastunow nadchodzacej @. Czekam cierpliwie do piatku, wierze ze to bedzie nasz dzien. Ja mam dzis 24 dc wiec nawet na @ zbyt szybko. Mam nadzieje ze nasze bole to malenstwa. Kornika a Ty mialas jakies plamienie? Belonia daj znac co powie lekarz bardzo czekam na dobre wiadomosci. Trzymaj sie cieplutko!
    • kornika Re: GAMETA RZGOW-rzadowe in vitro cześć 3 12.10.15, 13:03
      0majekmeg0 - też wierzę, że nam się uda. Ja mam dziś 32 d cyklu, transfer miałam w 25 dc, ale jak pytałam lekarza to to nie ma znaczenia, bo bierzemy estrofem, który wstrzymuje owulację. Ale sama już nie wiem. Wcześniej, przy 2 transferach okres dostałam dopiero po odstawieniu estrofemu i encortonu. Nie mam żadnych plamień, boli mnie tylko podbrzusze.
    • 0majekmeg0 Re: GAMETA RZGOW-rzadowe in vitro cześć 3 12.10.15, 13:22
      A za duzo o tym mysle. Staram sie cos wymyslac do roboty, wszedzie z mezem sie zabieram jak gdzies jedzie. Zawsze szybciej cas leci i nie mysle tak o tym. Korci zeby zrobic test ale.po co.mam.sie denerwowac. W piatek rano pojade o Torunia zrobie bete i wynik przez internet odczytam sobie. Mam umowiana wizyte na 19.10 w razie powodzenia bo juz leki mi sie skoncza. Potem juz prywatnie do Torunia bede chodzic do swojego lekarza. Uuuu daleko w przyslosc poszlam...
    • betipi Re: GAMETA RZGOW-rzadowe in vitro cześć 3 12.10.15, 14:33
      0majekmeg0 rób plany ja też robię, już umówiłam wizytę na 12dpt u mojego lekarza, który będzie mi prowadził ciążę w razie powodzenia, ale dlatego że potrzebuję zwolnienie przedłużyć. Ja mam ciezka sytuacje z praca bo po pierwszym transferze dostalam wypowiedzenie, cofneli je ze wzgl na ciataze ale jestem od tej pory na L4 i musze po prostu ciagle miec podkladke. Ostatnio dostalam od mojego lekarza tydzien przed transferem juz na in vitro i dziwil sie, ze Gameta nie wystawia takich aby sie przygotowac na spokojnie i odpoczac przed podejsciem bo wg niego sa do tego wskazania smile
      Dziewczyny uda nam sie zobaczycie!
    • 0majekmeg0 Re: GAMETA RZGOW-rzadowe in vitro cześć 3 12.10.15, 14:56
      Beti no tak dobrze miec plany to zawsze pozytywnie nakreca. Ja bylam ostatnio na rozmowie o prace ale.maz zabronil mi isc. W sumie ma racje bo jak tyle walczymy to nie warto ryzkowac chocby stresem. Jeszcze kilka.dni i sie sprawa rozstrzygnie. Pozytywnie big_grin
    • betipi Re: GAMETA RZGOW-rzadowe in vitro cześć 3 12.10.15, 15:03
      Właśnie ja też nie chciałam zmieniać pracy w trakcie przygotowania do kolejnego crio, zaangażowałabym się znów na 100% i ciężko byłoby znaleźć czas na to wszystko. Jak sie nie uda to pójdę z cv jak petarda po takim odpoczynku, w końcu do stycznia trochę czasu, a zanim dojdzie do transferu to luty/marzec.
    • 0majekmeg0 Re: GAMETA RZGOW-rzadowe in vitro cześć 3 12.10.15, 15:11
      No dokladnie. Ja nigdzie nie.pracuje. Poprzednia robota super platna byla ale.na.maxa strsujaca i wymagajaca poswiecenia duzo czasu. Dla dziecka wszystko co.najlepsze wiec narazie wegetuje w domku.
    • mysza835 Re: GAMETA RZGOW-rzadowe in vitro cześć 3 13.10.15, 10:29
      Cześć dziewczyny !!! Długo się nie odzywałam ale nie chciałam zapeszać oby się wszystko udało to był mój ostatni transfer z trzeciej procedury miałam go 1 pażdziernika i czekałam cierpliwie do 12,10,2015 na wynik i jak się okazało niestety nic po raz kolejny nie wyszło wynik 0,03. Zaczełam przygodę z Gametą równy rok temu i w rok zakańczam całą procedurę z przaktycznie z zerowym wynikiem bogatsza o nowe doświadczenia .Cóż życzę wam wszystkim aby wam się udało . Wczoraj przed wizytą spotkałam sie z dziewczynami z którymi miałam ostatnią punkcję i utrzymuje z nimi kontakt .im też jak na razie nic nie wyszło ale próbują dalej mają jeszcze mrozaczki z drugiej procedury . Pozdrawiam was serdecznie
    • stokrotka8880 Re: GAMETA RZGOW-rzadowe in vitro cześć 3 13.10.15, 10:53
      mysza-myslalam czesto o Tobie i wiedzialam ze jakos bete masz robic na dniach.....ech jestes w takiej sytuacji jak ja..ale powiem ci,nic straconego to cale in vitro to jak gra w lotka..tzrymaj sie kochana i za reszte rowniez tzrymam kciuki pozdrawiam
    • 0majekmeg0 Re: GAMETA RZGOW-rzadowe in vitro cześć 3 13.10.15, 12:01
      Hej. Dzis mam jakas zalamke. Nerwy siegaja zenitu meza to chyba zamkne gdzies na klucz i go zaknebluje bo mnie tak.drazni ze szok. Plakac mi sie chce. Czy 8 dpt blastki sikaniec wyjdzie czy nie bardzo?
    • belonia Re: GAMETA RZGOW-rzadowe in vitro cześć 3 13.10.15, 12:35
      czesc dziewczyny... po wczorajszej wizycie dowiedzialam sie ze serduszka nadal nie ma i juz pewnie nie bedzie sad lekazr kazal odstawic leki wiec czekamy na miesiaczke... w sumie to mowil ze jak sie nie pojawi to za tydzien mamy znow przyjechac i zobaczyc czy aby na pewno nie widac serduszka. tak wiec niestety nie udalo sie tym razem. powoli zaczynam sie do tej mysli przyzwyczajac jednak troche to "boli". tak sie cieszylam z mezem a tu taka sytuacja... trzymam kciuki za was dziewczyny mam nadzieje ze wam sie poszczesci buziolee ;*
    • 0majekmeg0 Re: GAMETA RZGOW-rzadowe in vitro cześć 3 13.10.15, 12:59
      Belonia tak mi przykro. Myslalam z bedzie dobrze a tu taka niesprawiedliwosc. Najgorszy jest bol nie fizyczny ale.ten psychiczny. Jeszcze kiedys utulisz swoego maluszka. Kazda z nas utuli. Nie smuc sie bo mi tez jest bardzo przykro...
    • betsi83 Re: GAMETA RZGOW-rzadowe in vitro cześć 3 13.10.15, 13:14
      Kurczę Belonia tak mi smutno. Boję się tego samego... Niby beta rośnie, ale nadal niewiadomosad Masz mrozaczki?
    • betsi83 Re: GAMETA RZGOW-rzadowe in vitro cześć 3 13.10.15, 13:15
      Majekmeg czasem wyjdzie czasem nie. Loteria. Lepiej biegnij na betęsmile A te nerwy na męża to dobry znak.
    • betsi83 Re: GAMETA RZGOW-rzadowe in vitro cześć 3 13.10.15, 13:16
      Mysza tule.... Przykro mi...
    • kornika Re: GAMETA RZGOW-rzadowe in vitro cześć 3 13.10.15, 13:16
      Belonia, przykro mi. Sądziłam, że Ci się udało. Jakoś na tym forum kiepsko nam idzie z tymi ciążami. Moja kuzynka, o której już wspominałam, była razem ze mną w Gamecie (sama ją tam zaciągnęłam) zaszła w ciążę za 1 razem ze świeżego zarodka i będzie mieć teraz 2 takich samych chłopaków. Więc jednak cuda się zdarzają. OmajekmegO - też już się denerwuje, zwłaszcza, że podbrzusze boli i nie wiem co to oznacza, ale nie mam odwagi jeszcze robić testu, poczekam do piątku, żeby mięć jeszcze nadzieję, choć miałam podaną blastocystę z 6 doby więc może już coś wiadomo. Stokrotko jak się czujesz i co teraz porabiasz?
    • 0majekmeg0 Re: GAMETA RZGOW-rzadowe in vitro cześć 3 13.10.15, 13:31
      Stres mnie zjada strasznie. Poczkam.na piatek. Latwo.nie jest zyc w niepewnosci ale jak trzeba to trzeba. Mnie tez boli podbrzusze i jajniki i piersi ehhh. Chyba sobie wkrecam ta upragniona ciaze. Oszalejeee
    • betipi Re: GAMETA RZGOW-rzadowe in vitro cześć 3 13.10.15, 13:49
      Mysza, belonia jestem z Wami myslami i wiem, ze nie jest latwo bo sama poronilam po pierwszym transferze, takie odebranie szczescia ktore mialam jest okrutne. Ale teraz mysle ze moge ronic byle ktoras fasoleczka w koncu zostala. Trudno.

0majekmeg0 mi wyszedl sikaniec 7dpt poprzednim razem, wiec mozesz probowac bo to zalezy od testu.
      Dzisiaj mam 5dpt i rano w pierwszych 3 minutach nic nie wyszlo ale po jakis 15 mi sie przypomnialo o tym tescie i jest jasniutenka kreska. Moze faktycznie sie cos dobrego dzieje. Ale biore to na chlodno. Ciagnie mnie brzuch, jajniki pobolewaja na zmiane wiec od poczatku wiem ze to pewnie implantacja, gdyby organizm nie przyjal tak mikrego komorczaka
      to nie byloby zadnych objawow. Skoro 60 latki rodza to ja mam nie zaimplantowac? wink Jak jestescie ciekawe to robcie testy, po co to odkladac smile
    • 0majekmeg0 Re: GAMETA RZGOW-rzadowe in vitro cześć 3 13.10.15, 13:52
      Zrobie jutro sikanca najwyżej ... Zobaczymy co wyjdzie..
    • kornika Re: GAMETA RZGOW-rzadowe in vitro cześć 3 13.10.15, 14:08
      Betpi - robiłaś sikańca już w 5dtp? To bardzo szybko i może być mylące.
    • betipi Re: GAMETA RZGOW-rzadowe in vitro cześć 3 13.10.15, 14:15
      Wiem, ale bylam ciekawa czy moje odczucia sa prawdziwe, nie bralam lekow dajacych falszywy wynik. Wiem ze wszystko moze sie zdarzyc, ale jestem teraz w lepszym humorze smile
    • belonia Re: GAMETA RZGOW-rzadowe in vitro cześć 3 13.10.15, 15:05
      dziekuje dziewczyny za wasze wsparcie... mam jeszcze moje trzy kochane mrozaczki wiec mam nadzieje ze nastepnym razem sie uda ! wiecie moze kiedy pojawi sie miesiaczka? teraz z now czekanie ale tym razem za miesiaczka zeby moc znow podejsc do kolejnego transferu. ehhh wszystko tylko czas i czas ... a tak sie cieszylismy ze w swieta bedziemy we trojke (co prawda byłoby jeszcze w brzuszku ) ale byloby....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka