20.01.16, 18:04
hej dziewczyny dawno mnie nie było !!!!zaczne od tego że szukam jakiegoś.. podniesienia na duchu ''transfer miałam 5 stycznia dodam ze było to 6 podanie 16 byłam na becie beta 680 podobno wysoka tak powiedział pan doktor kolejna wizyta 29 stycznia Martwię się że cos jest nie tak pobolewa mnie od czasu do czasu brzuch ale to tylko zakuje i puszcza dzisiaj podczas ''podcierania''zauważyłam taką dziwną wydzieline brązową ale dosłownie ociupinę Dziewczyny błagam niech ktoś mi napisze że to nie jest wczesne poronienie !!!
Obserwuj wątek
    • lili.80 Re: nadzieja 20.01.16, 18:14
      1cud robiłas powtorke beta po 48h? Dobrze przyrasta?
      Plamienia brazowe zdarzaja sie w ciazy, jaki masz pgr? Moze masz niedobory? I skontaktuj sie z lekarzem. Tutaj bez usg nikt Ci nie powie czy dzieje sie cos zlego.
      • 1cud Re: nadzieja 20.01.16, 18:52
        lili powtórki bety nie robiłam nawet o tym nie pomyślałam teraz już nie mam tego plamienia to było tylko jednorazowe (oby)jesli sie powtórzy to zadzwonie chyba do pana doktora do gamety i sie umówie wcześniej jeszcze tydzień modle sie żeby było wszystko ok i moje maleńtwo rośnie ale musze przyznać że waryjuję
        • lili.80 Re: nadzieja 20.01.16, 18:55
          Jak to bylo jednorazowe to sie nie martw. Bedzie dobrze!
          • 1cud Re: nadzieja 20.01.16, 19:05
            mam nadzieje że sie nie powtórzy najgorsze jest że sie wkręcam i mam napady leku że pewnie sie nie udało i kruszynka sie nie utrzymała a za chwile głaszcze brzuch i mówię do mojej kruszynki Masakra można zwariować ale jestem pełna nadziei
            • lili.80 Re: nadzieja 20.01.16, 19:07
              Bedziesz tak miala do kopniakow smile a potem jak tylko przysnie i dluzej nie bedzie kopac bedziesz glaskala brzuch i prosila o kopniaki. Albo jadla czekolade smile
              • 1cud Re: nadzieja 20.01.16, 19:49
                oby tak było A Ty jak miałas
                • lili.80 Re: nadzieja 20.01.16, 20:09
                  Raz dobrze i raz źle. Ale u Ciebie bedzie dobrze. Nie mysl inaczej smile
                  • 1cud Re: nadzieja 20.01.16, 20:35
                    dzieki za miłe słowa i Tobie zycze wszystkiego najlepszego spełnienia Marzeń

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka