Dodaj do ulubionych

adopcja zarodków

26.04.16, 13:58
przymierzamy się z mężem do adopcji zarodków ponieważ w trzech nieudanych próbach in vitro nasze zarodki były bardzo kiepskiej jakości, większość z nich zatrzymywała się w rozwoju a te które zostały podane niestety się nie przyjęły. Czy któraś z was ma może już za sobą taką adopcję, albo ją planuje?
Obserwuj wątek
    • lakea3 Re: adopcja zarodków 04.05.16, 21:00
      lape ja tak mysle, ze jak teraz ( 3 podejscie) sie nie uda to nie mam juz sil i tez chyba zaadoptujemy zarodek albo i dwa, rozeznawałas sie moze w cenach w klinikach, wiem, ze Invikta to ok 6800 sobie zyczy ale nie wiem czy za jeden czy dwa, a gdzies obilo ni sie, ze Novum 3800 no jest roznica
      • lape83 Re: adopcja zarodków 08.05.16, 22:53
        tak w Novum tez widziałam na stronie taką cenę 3800 i o ile wiem to starają się w tej opłacie podać dwa zarodki. Jeszcze będę teraz obdzwaniać kliniki i się pytać jakie są warunki, ceny i czas oczekiwania. Wiem, ze w Salve też jest taka możliwość, o ile dobrze pamiętam to 3000 kosztuje z hodowaniem zarodka do stadium blastocysty i z AH, tylko nie wiem czy jak się chce dwa zarodki to czy się płaci podwójnie, bo ja bym dwa chciała.
    • adopcjazarodka Re: adopcja zarodków 29.05.16, 00:27
      ratujemyembriony.pl - strona o adopcji zarodkow
      • lakea3 Re: adopcja zarodków 30.05.16, 21:40
        adopcjazarodka to chyba nie jest forum dla ciebie, poszukaj sobie innego np jestem zasr. Pisuarem, albo wszystko o nas - moherowe berety, spier,,, stad jak najdalej, nie masz zeielonego pojecia o in vitro, adopcji zarodkow wiesz tylko tyle ile ci w kosciele i PIS powie. Bezrozumni ludzie ktorzy nie maja swojego zdania. Modlitwa do embrionow to jakas wasza moherowa paranoja, zajmij sie swoimi sprawami a nie łazisz po forach, ktore cie nie dotycza.WON stad!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka