Dodaj do ulubionych

CLO - a waga !!!! Czy tyjecie po clo ?? a auto ??

10.10.04, 10:11
Mam pytanie czy po clo zawsze przybiera się na wadze ?? Mam następny cykl z
clo i wolę się odpowiednio przygotować do tych cykli i uważać jeśli to
nieuchronne to tycie będe inaczej jadła ... A i co z prowadzeniem auta ??
Gdzieś wyczytałam że nie powinno się prowadzić samochodu sad( I w ogóle że
samopoczucie kiepskie... Ciekawe czy siły na ćwiczenie mio zostana ??
Obserwuj wątek
    • 17lipiec1976 Re: CLO - a waga !!!! Czy tyjecie po clo ?? a aut 10.10.04, 11:31
      ja biore clo 5-ty cykl. jem nadal tak samo i tyle samo i nie tyje. to chyba
      indywidualna sprawa.
      pozdrawiam
    • Gość: nina Re: CLO - a waga !!!! Czy tyjecie po clo ?? a aut IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.04, 18:06
      Ja przytyłam strasznie, ale brałam przez kilka miesięcy duże dawki. Po
      odstawieniu wszystko wróciło do normy i znowu nr 36( a już musiał być 40).Teraz
      miałam pierwszą inseminację i znowu brałam,ale czuję się dobrze i mam zamiar
      pilnować wagi.Pozdrawiam.
      • alutka13 Re: CLO - a waga !!!! Czy tyjecie po clo ?? a aut 10.10.04, 19:51
        Ja nie miałam skutków ubocznych i mogłąm jeździć samochodem. Pozdrawiam
        • neja Re: CLO - a waga !!!! Czy tyjecie po clo ?? a aut 11.10.04, 15:15
          Dziękuje za info !! Poczytałam troche na temat clo i straszne rzeczy wypisywane
          sa czasem, że się tyje okropnie, że zawroty głowy, mroczki i w góle osłabienie,
          nie sa to tylko dane z ulotki - ta podobno przerażająca jeśli chodzi o dział
          skutki uboczne. Ja zaczynam za miesiąc i pewnie samma się przerażę. Ehhhh
          właściwie powinnam wierzyć że uda mi się w tym cyklu na Progynova mite, ale ...
          no właśnie jakoś nie wierzę.... sad(
          • Gość: G.Loots Re: CLO - a waga !!!! Czy tyjecie po clo ?? a aut IP: 196.4.0.* 11.10.04, 16:13
            Przytylam prawie 10 kilo, chocby juz biore od 7 miesiecy, strasznie jest mi
            goraco w dniach ktorych uzywam, ale to nic, najgorsza jest depresja i szypkie
            zmiany nastroju!!
            mam nadzieje ze to sie szypko skonczy szczesciem!
            • neja Re: CLO - a waga !!!! Czy tyjecie po clo ?? a aut 11.10.04, 18:30
              7 miesięcy ?!?!?! A moja gin powiedziała że z clo trzeba uważac i nie można
              sobie tak w nieskończoność zazywac najwyżej 2 - 4 cykle i dość.
    • Gość: Intaaaga5 Re: CLO - a waga !!!! Czy tyjecie po clo ?? a aut IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 11.10.04, 18:45
      Ja biorę Clo i nigdy nie przytyłam,nawet bym trochę chciała!!Ale może po
      większych dawkach to możliwe??Samochód prowadzę i samopoczucie też mam
      dobre,nic się nie dzieje.
      • neja Re: CLO - a waga !!!! Czy tyjecie po clo ?? a aut 12.10.04, 11:00
        Pocieszające że nie jest to reguła, takie złe samopoczucie i przybieranie na
        wadze... Tak bardzo chciałabym żeby clo nie było konieczne, ale sam estradiol
        może mi jednak nie pomóc..sad
        • pszczolka2 Re: neja... 12.10.04, 11:06
          Brałam clo i nie przytyłam, chociaż spotkałam się z opiniami, że spora grupa
          dziewczyn przytyła a więc jak widzisz bywa z tym różnie. Co do przyjmowania to
          z tego co wiem trzy miesiące i przerwa, tak mówi moja profesorka a zaufanie do
          niej mam w 100%. Jedynie co miałam to straszne zachwiania, raz ciepła a raz
          zimna. Pozdrawiam Cięsmile
    • Gość: G.Loots Re: CLO - a waga !!!! Czy tyjecie po clo ?? a aut IP: 196.4.0.* 15.10.04, 15:17
      Dopiero tera mam troszke czasu cos napisac.
      napisalam ze 7 miesiecy, bo bralam przez 3, potem miesiac (lub troche wiecej
      przerwy) a teras znowusz 3 miesiace mi zlecialy.
      Osobiscie chce jak najszypciej do kosza to wszystko wrzucic, naleze do kobiet
      ktore naprawde to zle znosza, ale owulacje jest co miesiac wiec tabletki
      dzialaja.
    • Gość: celina Re: CLO - a waga !!!! Czy tyjecie po clo ?? a aut IP: *.piotrkow.sdi.tpnet.pl 15.10.04, 15:42
      Clo dopiero zaczelam brac, ale juz od pierwszego dnia naprawde zaczelam czuc
      sie zle, czyli zawroty glowy, jakies mroczki, glowa bolala i nadal boli,ogolne
      oslabienie, spac mi sie chcialo i to bardzo. Smialam sie ze czuje sie jakbym
      byla w lekkim upojeniu alkoholowym. O tyciu nic nie pisze bo nie
      zauwazylam..Nie sadze zeby po kilku dniach cos sie dzialo z figura.
      Pozdrawiam
      • samanta25 Re: CLO - a waga !!!! Czy tyjecie po clo ?? a aut 15.10.04, 17:46
        Celina ja mam dzisiaj 3 dzień z CLO i objawy podobne, do tego mam jeszcze
        zmiany nastrojów ..................

Ale czego nie zrobi się dla ukochanego dziecka ???

---------
        czekam na cud 33 cykl
        www.fertilityfriend.com/home/samanta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka