Dodaj do ulubionych

Intermedica - Poznań

19.04.02, 18:53
Kochani mam do Was pytania w związku z tą kliniką - czy ktoś się tam leczy, z
jakimi wynikami? Jestem na etapie wyboru kliniki i za wszelkie informacje będę
bardzo wdzięczna. Interesują mnie również koszty invitro ... bo chyba tylko to
nam pozostało.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Serdecznie pozdrawiam wszystkie "forumowiczki" - Ave13
Obserwuj wątek
    • Gość: Ava Re: Intermedica - Poznań IP: *.radiomerkury.pl 20.04.02, 07:03
      Leczylam sie tam przez jakis czas.Drogo.Lekarze, którzy wczesniej pracowali na
      Polnej.Po leczeniu w szpitalu klinicznym przy Polnej ,(kasa chorych - to samo
      prawie tylko koszty inne)u prof.Pawelczyka - jestem mamą...
      • Gość: Iwona 26 Re: Intermedica - Poznań - do Ava IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.02, 18:24
        Ava
        napisz coś więcej, czy leczyłaś się tylko na Polnej czy też prywatnie u prof P,
        czy miałaś tam IVF czy udało sie po leczeniu naturalnie? Jak długo leczyłaś sie
        u prof? Jakie badania Ci zlecił?
        A przede wszystkim gratulacje z tego, że jesteś juz mamą smile
        • Gość: Ava Re: Intermedica - Poznań - do Ava IP: *.radiomerkury.pl 23.04.02, 13:54
          Już odpowiadam.Leczyłam się najpierw u doktora Sławoja M.,był wtedy w
          Intermedice.Potem trafiłam do prof.P.Prywatnie bywałam u Niego dopiero w
          ciąży.Wcześniej leczyłam się w szpitalu.IVF nie miałam , bo po laparoskopii
          udało się naturalnie...Pozdrawiam
          • Gość: Iwona26 Re: Intermedica - Poznań - do Ava IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.02, 21:01
            Twoja historia to miód na moje serduszko. Właśnie czekam na laparoskopię i cóż,
            wierzę, że później uda się właśnie naturalnie.
    • Gość: Ala Re: Intermedica - Poznań IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.02, 13:54
      Też rozpoczełam leczenie w Intrm. Wskazania do insemin.
      Wydaje się, że są drodzy, ale czy SKUTECZNI?....Zobaczymy po zabiegu....
      Proszę o opinie na ten temat.
      • ave13 Re: Intermedica - Poznań 24.04.02, 08:19
        Ava - mnie również jakby troszeczkę lżej zrobiło się na serduszku ... ja też
        czekam na laparoskopię - mam mieć 14 maja ( trzymajcie za mnie kciuku
        pleeeeeeeease smile ) miałam już inseminację, HSG i różniste badania hormonków...
        wszystko wyszło ok. Ava napisz proszę coś o laparo - tzn co konkretnie udało
        się wykryć że tak szybko sie udało ...daj nam jeszcze promyczek nadziei smile
        Pozdrawiam serdecznie - Ave13
    • Gość: Poznan Re: Intermedica - Poznań IP: 150.254.215.* 24.04.02, 08:37
      Jesli poszukasz w wątkach sprzed kilku miesiecy (*z Poznaniem w tytule),
      znajdziesz obszerna wypowiedz mojej zony na temat Intermediki. Nam udalo sie
      tam za pierwszym razem - chce przy tym zaznaczyc, ze zona ma 40 lat (teraz w
      trzecim miesiacu). Z kliniki na Polnej zrezygnowalismy po niezbyt zachecajacych
      doswiadczeniach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka