Dodaj do ulubionych

Niepłodność męska

13.07.19, 11:24
Witam wszystkich
Potrzebuję porady. Staramy się z mężem o dziecko, okazało się że wyniki nasienia są słabe. Szukamy jakiegoś DOBREGO specjalisty. Czy możecie kogoś polecić albo czy ktoś leczył taką przypadłość u dr Piotra Świniarskiego?
Obserwuj wątek
    • m_waitus Re: Niepłodność męska 05.08.19, 18:50
      A wyniki są słabe, ponieważ? ....
      Czy mąż ma żylaki powrózka nasiennego, aspermię? Nic nie napiasłaś
    • magdalena.palarz Re: Niepłodność męska 09.11.19, 12:34
      ja polecam Invictę. Weź ze sobą wyniki i pokaż podczas wizyty. Wytłumaczą wszystko winkMoże nie są tak beznadziejne jak myślisz wink
      • c-star Re: Niepłodność męska 20.11.19, 08:39
        Polecam dr Wolskiego z Novum w wawie , wiele lat mąż biegał po klinikach i nic , jedna wizyta , badania i leki i wyniki poprawiły się stanowczo . Fajny lekarz , ludzki i mądry .
    • krzeemka Re: Niepłodność męska 19.02.24, 09:42
      u męża stwierdzono jakiś czas temu żylaki powrózka nasiennego... orientujecie się kto w Warszawie leczy tego typu schorzenia ? póki co trafiłam na wzmiankę o doktorze Łukaszu Kupis i zastanawiam sie nad wizytą...
      • nieplodnaona Re: Niepłodność męska 27.02.24, 12:41
        NIE POLECAM !!!!! Ten Doktor zapisał mojemu meżowi leki nieadekwatne do jego problemu przez co wyniki badań pogorszyły się z 35 mln do zera... dodatkowo zostawił nas z tym problemem samych. Parametry nie wróciły do dnia dzisiejszego. NIE POLECAM

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka