Dodaj do ulubionych

OBJAWY CIĄŻY

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 12:56
Jakie miałyście ( najbardziej nietypowe )objawy ciąży?
Pytam bo ja też czekam z niecierpliwością,czy się udało tym razem.Jestem już
weteranką- ponad 2,5 lat starań, problemy....itp.
Wielokrotnie miałam objawy wskazujące na ciążę,ale nic z tego nie wyszło.
@ powinnam dostać wczoraj,mam zawsze regularne cykle.Nie chcę jeszcze robić
testu.
Mam małe bóle dolnej części brzucha,ale są one zupełnie inne niż
dotychczas.Pocieszam się,że każda ma zupełnie indywidualne objawy.

Proszę odpowiedzcie.
Pozdr.Anika

Obserwuj wątek
    • maretina Re: OBJAWY CIĄŻY 20.10.04, 13:01
      ja zadnych objawow nie mialam. nawet teraz nie czuje za bardzo sie w ciazy.
      czasami tylko bole pachwin i cyckow przypominaja mi, ze sie udalo.czasami mam
      jakas zachcianke na jedzenie.... ale przed terminem @ ie mialam nic
      szczegolnego. cos czulam w macicy, jakies rozciaganie, ale mysle, ze to od
      duzych dawek progesteronu.
      • Gość: vikas Re: OBJAWY CIĄŻY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.10.04, 14:06
        tez nie miałam i nie mam konkretnych objawów
        ciąży.jedynie intuicja mi mowiła,że noszę maleństwo,
        ale to nie objaw.brak apetytu to chyba to bo nie mam ochoty
        w ogóle na jedzenie.
        • Gość: Marta24 Re: OBJAWY CIĄŻY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 14:37
          Ja nienawidziłam wędlin, przerzuciłam się na sery. Często miałam mdłości, po
          śniadaniu i jak poczułam zapach mięsa. Oprócz tego robiło mi się słabo jak było
          mi za gorąco. No i niestety wstydliwa sprawa...zaparcia. Ponoć każda ciąża jest
          inna nawet u tej samej osoby. Powodzenia.
      • Gość: Anika Re: OBJAWY CIĄŻY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 16:19
        Dzięki Wam za info.
        Życzę powodzenia Wam i Waszym maleństwom
    • Gość: Dagmara Re: OBJAWY CIĄŻY IP: *.cnclrk01.pa.comcast.net 20.10.04, 16:50
      Pierwszy objaw - metaliczny smak w ustach (slyszalam od innych kobiet, ze tez
      to mialy). Potem straszne zmeczenie (spalam od 7 do 9, potem kolacja i o 10 na
      dobre do lozka). Potem jeszcze wiele innych rzeczy, ale ani razu przez cale 9
      miesiecy nie bylo mi niedobrze, a legendy mowia, ze z blizniakami ten objaw ma
      byc podwojony.

Objawy, zwlaszcza wczesne, bardzo sie roznia, choc brakl @ to oczywiscie dobry
      znak
    • mala00 Re: OBJAWY CIĄŻY 20.10.04, 17:34
      Ja bym na Twoim miejscu zrobila test.Każda ma przecież różne objawy a test w
      tym dniu cyklu z pewnością odpowie na twoje wątpliwości.Zyczę ci 2 kresek.Daj
      znać.
    • jpols Re: OBJAWY CIĄŻY 13.11.04, 11:16
      Zgadzam sie z poprzedniczka. Kazda ma inne objawy. Ja z blizniakami nie mialam
      zadnych mdlosci czy zgagi. Zmeczenie/ sennosc na maxa i okropny bol piersi.
      Zrob test koniecznie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka