Gość: ona19 IP: *.elomza.pl / *.elomza.pl 27.10.04, 17:38 spadła z 70 hiperprolaktynemia do 0,21 raz za duzo raz za mało normy"2,5-15 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misia.dk Re: Prolaktyna mi spadła ale 27.10.04, 18:01 niestety prolaktyna tak ma- raz jest bardzo wysoka a raz zbyt niska Napisz co brałaś na jej obniżenie i jakie dawki Ja od miesiąca biorę Bromergon 2x1 i ciekawa jestem co z tego wyniknie (moja PRL wynosiła 68 ng/ml), zastanawiam się kiedy ją zbadac zeby ewentualnie zmniejszyć dawkę Nie martw się- skontaktuj się z ginem i on będzie wiedział jakie podjąc kroki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona19 Re: Prolaktyna mi spadła ale IP: *.elomza.pl / *.elomza.pl 27.10.04, 18:36 Ja brałam bromergon ale nic nie pomógł zwiekszyła mi sie jecsze pozatym wymiotowałam co rano po tym leku zmieniono mi na norprolac i jets super zadnych skutków moze lekkie zawroty nieraz ale rzadko i dosyc szybko prolaktynka spadła. jak mam teraz tak mało to raczej odstawie lek. pozatym biore castangus tez obniza. Odpowiedz Link Zgłoś
misia.dk Re: Prolaktyna mi spadła ale 27.10.04, 18:42 ja na szczęście dobrze toleruję bromergon- ciekawe tylko jaki bedzie miał wpływ na moja prl a jak nie bedzie widocznych efektów to tez zamierzam sprobować Castagnusa, ostatnio duzo dziewczyny mowiły o nim dobrego na tym forum (kilku z nich nawet pomógł w zaciążeniu...;o Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.analityk1 Re: Prolaktyna mi spadła ale 27.10.04, 19:41 chyba musisz trochę zmniejszyć dawkę leków, spytaj lekarza, ja zaszłam przy prolaktynie 2.3 chociaż wszyscy mnie straszyli że to niemożliwe Odpowiedz Link Zgłoś