Dodaj do ulubionych

Prolaktyna mi spadła ale

IP: *.elomza.pl / *.elomza.pl 27.10.04, 17:38
spadła z 70 hiperprolaktynemia do 0,21sad raz za duzo raz za mało sadsad
normy"2,5-15
Obserwuj wątek
    • misia.dk Re: Prolaktyna mi spadła ale 27.10.04, 18:01
      niestety prolaktyna tak ma- raz jest bardzo wysoka a raz zbyt niska sad Napisz
      co brałaś na jej obniżenie i jakie dawki
      Ja od miesiąca biorę Bromergon 2x1 i ciekawa jestem co z tego wyniknie (moja
      PRL wynosiła 68 ng/ml), zastanawiam się kiedy ją zbadac zeby ewentualnie
      zmniejszyć dawkę
      Nie martw się- skontaktuj się z ginem i on będzie wiedział jakie podjąc kroki
      • Gość: ona19 Re: Prolaktyna mi spadła ale IP: *.elomza.pl / *.elomza.pl 27.10.04, 18:36
        Ja brałam bromergon ale nic nie pomógł zwiekszyła mi sie jecsze uncertain pozatym
        wymiotowałam co rano po tym leku zmieniono mi na norprolac i jets super zadnych
        skutków moze lekkie zawroty nieraz ale rzadko i dosyc szybko prolaktynka
        spadła. jak mam teraz tak mało to raczej odstawie lek. pozatym biore castangus
        tez obniza.
        • misia.dk Re: Prolaktyna mi spadła ale 27.10.04, 18:42
          ja na szczęście dobrze toleruję bromergon- ciekawe tylko jaki bedzie miał wpływ
          na moja prl smile a jak nie bedzie widocznych efektów to tez zamierzam sprobować
          Castagnusa, ostatnio duzo dziewczyny mowiły o nim dobrego na tym forum (kilku z
          nich nawet pomógł w zaciążeniu...;o
    • ewa.analityk1 Re: Prolaktyna mi spadła ale 27.10.04, 19:41
      chyba musisz trochę zmniejszyć dawkę leków, spytaj lekarza, ja zaszłam przy
      prolaktynie 2.3 chociaż wszyscy mnie straszyli że to niemożliwe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka