02.11.04, 14:02
Wyczytałam gdzieś , że wypalanie nadżerki może powodować zrosty. Może ktoś
słuszał coś na ten temat.
Obserwuj wątek
    • gagat100 Re: nadżerka 02.11.04, 14:36
      a daczego od razu chcesz wypalac ?? nie lepiej zamrozic, smaruje ie miejsce
      nadzerki takim kwasikiem i ona sie zasklepia, mi wystarczyly dwa zabiegi (jedna
      ampułka) i mam spokoj a walczylam z globulkami, kremami i cytologiami od 10
      lat !!!!
      • invicta1 Re: nadżerka 02.11.04, 14:40
        o niezły sposób, a jaką maksymalnie można mieć grupę cyt, żeby to zrobić?
      • nina792 Re: nadżerka 02.11.04, 14:43
        Niestety miałam wypalaną kilka lat temu. Na moje pytanie czy moze to wpłynąc w
        przyszłości na moją płodność lekarka stwierdziłą kategorycznie, że nie
        zaszkodzi, a inny lekarz stwierdził, iż na nadżerki najlepsza jest ciaża, a ja
        jej wtedy nie planowałam, więc wypaliłam, dlatego się pytam.
      • niecierpliwa78 Re: nadżerka 02.11.04, 20:53
        O tym, że wypalanie nadżerki jest niewskazane dla kobiet planujących ciążę
        słyszałam, ale nie wiele wiem na temat zamrażania: po jakim czasie można
        wznowić próby o dzidziusia? Na ile jest to bezpieczne? Pozdrawiam
        • aga2831a Re: nadżerka 04.11.04, 09:42
          Ja nadżerkę wypaliłam , początkowo miałam ją smarowaną kilkakrotnie niestety
          nie pomogło, poszłam do lekarza w Szczecinie u którego leczyłam sie na
          niepłodność i zrobił mi ten zabieg powiedział ze nie będzie mi to przeszkadzało
          w zajściu w ciąze ! Wierzę bo cóż mam zrobić zresztą abym zaszła w ciąze
          naturalnie musiałby się zdarzyć jakiś cud , a on niestety mnie omija szerokim
          łukiem !!!!!!!!!!!sad((((((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka