ptaszyl 04.11.04, 15:12 Co u Ciebie??? Kiedy testujesz? Bardzo wiele dziewczyn w pierwszych tygodniach ciąży ma wrażenie, że @ jest tuż-tuż (potwierdzam z autopsji). Czekam na wiadomość (dobrą!) od Ciebie. pozdro Joa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
invicta1 Re: DAZZLE !!! 04.11.04, 15:24 Dazzle też ciągle myślę o Tobie! Oby @ nie nadeszła! Pisz co się dzieje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ptaszyl Re: DAZZLE !!! 05.11.04, 13:02 A który to dzień cyklu u Ciebie? Bo u mnie, cholera, 33 i wciąż nic. Jak mi się za bardzo cykl przedłuży, to nie dam rady we właściwym czasie spotkać się z mężem (dojeżdza z daleka). Wszystko opracowałam na ok. 18 listopada. I psiakostka, wygląda na to, że w tym cyklu sprawa się przeciągnie. wiatr w oczy Joa Odpowiedz Link Zgłoś
dazzle Re: DAZZLE !!! 04.11.04, 16:17 Dziewczynki, chyba nie testuję. Wczoraj zaczęłam poplamiać, dzisiaj plamię. @ definitywnie nadchodzi. Cóż... do następnego cyklu. Pytanie tylko, czy będę mieć owu, bo ta była pierwsza od roku... jeśli była. Teraz już niczego nie jestem pewna. Już mi nawet nie jest smutno. Myślę o tych wszystkich rzeczach, które jeszcze możemy zrobić z moim mężem, zanim będę w ciąży. Nie mogę się tak skupiać na pomiarach, wynikach, hormonach, owulacji i liczeniu dni, bo zatruję mu życie. A to dobry, kochany, ciepły i czuły facet. Nie znajdę drugiego takiego więc muszę być dla niego dobra Do następnego razu, dziewczyny! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.testy Re: DAZZLE !!! 04.11.04, 22:00 Hej! Mimo wszytko nadal trzymam MOCNO kciuki I czekam na dobre wieści. Odpowiedz Link Zgłoś
dazzle Re: DAZZLE !!! 05.11.04, 10:50 Byłam dziś u internisty bo się podejrzanie źle czuję od jakichś 2 tygodni. Kazała zrobić betę. Więc i tak mnie to nie ominęło. Jestem pewna, że nic nie wyjdzie, ale testowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: DAZZLE !!! 05.11.04, 10:52 liczę na to, że Los okaże się przekorny i skoro czujesz, że nie ma maluszka, to właśnie na przekór będzie! Odpowiedz Link Zgłoś
dazzle Re: DAZZLE !!! 05.11.04, 11:25 Dzięki Invicta, ale ja poplamiam i mam strzępki błony chyba. Nic z tego nie będzie. To tylko rozdrapywanie rany. Boli, mimo wszystko boli jak cholera. Odpowiedz Link Zgłoś