incrediblesound 05.12.04, 08:42 no i niestety negtywny, więc moje, wczoraj rozbudzone nadzieje szybciutko się wyczerpały. Bardzo martwie się co z tą @??? MOże cos mi jest poważnego i trzeba będzie np. wyciąć jajnik??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nika782 Re: Test zrobiony 05.12.04, 09:32 Witaj Nie mozesz tak juz tragicznie myslec moze miałas opuzniona owulacje > Nie ma co zgadywac zrób sobie badania hormonolne i wszystko bedzie wiadomo,czasami dziewczeta tez nie miały II kresek w dzien msc a po 4 dniach od @ pojawiły sie Domyslam sie ze staracie sie o dzidzie polecam mierzemie tempki i testy owulacyjne mozna je kupic na allegro ,duzo pomogły parom.Takze bierz folik+witaminki+( mąż tez powinien to brac),, i olej z wiesiołaka do 14dc na poprawe słuzu plemniczki beda miały leprza droge do jajeczka Badania takie jak; prolaktyna -3dc i 7 dni po owulacji LH-3dc FSH-3dc Estradiol-3dc Testosteron -3dc Progesteron 7dni po owulacji I na tarczyce to w dowolnym dniu cyklu Warto zbadac nasionka meza bo czsami jest przyczyna i ze strony partnera Warto zadbac o siebie bo poco sie stresowac co miesiąc-POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
incrediblesound Re: Test zrobiony 05.12.04, 09:44 Dzięki za odzew! Ja jestem już zdiagnozowana - wszystkie wyniki i badania za mną - mam PCO Staramy się od miesiąca dopiero. Wątek o zrobieniu testu rozpoczęłam bo jest kontynuacją wątku pt. "Brak @ ! Co się dzieje ! please !!! Jak możesz to zajrzyj, może znając temat bliżej coś mi poradzisz. Mój gin będize dopiero za 2 tyg, a ja umieram z niepokoju. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś