dazzle 16.12.04, 20:56 Czy ktoś mógłby mi podać link do stron z normami progesteronu dla ciężarówek? Mam straszliwie niski poziom, boję się o fasolkę. Biorę Duphaston, ale nie wiem, czy nie za mało. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
invicta1 Re: Normy PRG - PILNE!!! 16.12.04, 21:00 www.diagnostykalab.pl/pacjent/bad_specjalistyczne/p/progesteron.htm Odpowiedz Link Zgłoś
dazzle Invicto 16.12.04, 21:19 jesteś nie-za-stą-pio-na. Nawet nie wiesz, co mi dałaś - spokojny sen dzisiejszej nocy. Mnie i fasoli. Bardzo, bardzo Ci za to dziękuję. Bardzo ciepło o Tobie myślę i polecam Twoją sprawę Wielkiemu Ogrodnikowi. Twoją i wszystkich tutaj zebranych. Całusy-wirusy )) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Invicto 16.12.04, 21:22 Ale się cieszę, że mogłaś się uspokoić no i te wirusy-całusy od ciężarówki-super prezent-fękja śpijcie spokojnie z maluszkiem -dobrej nocy, kolorowych snów Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Normy PRG - PILNE!!! 16.12.04, 21:26 I trymestr 10-24 ng/ml u mnie w laboratorium Odpowiedz Link Zgłoś
dazzle Re: Normy PRG - PILNE!!! 17.12.04, 15:18 Super. nie jest ze mną tak źle. Ale Duphaston biereeeee Odpowiedz Link Zgłoś