majka67 19.12.04, 03:29 Napiszcie prosze dziewczynki czy na poczatku ciazy moga wystapic bole w podbrzuszu i uplawy? I czy testy ciazowe daja pewnosc dopiero po 2-3 tyg od zaplodnienia? dzikeuje z gory i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnes59 Re: klucie w podbrzuszu 19.12.04, 18:43 Hej Majka. Mam nadzieję,że trochę Ci pomogę.Ja też miałam na początku ciąży takie bóle. Skurcze,bolesność lub uczucie ciągnięcia jednej strony albo całego brzucha spowodowane jest rozciąganiem wiązadeł powiększającej się macicy. Silne bóle mogą też być oznaką ciąży ektopowej,ale tym raczej narazie sie nie przejmój,żadko się zdarza.Najlepiej powiedz o tych bólach swojemu lekarzowi.Upławami też się nie przejmój,w ciąży to normalne.Jeśli chcesz być pewna,że test domowy się nie myli zrób badanie krwi BhCG. Odpowiedz Link Zgłoś
majka67 Re: klucie w podbrzuszu 20.12.04, 03:45 Agnes bardzo dziekuje za porady mam nadzieje ze to bedzie jednak moja fasolka bo mam bole i skurcze i mam tylko nadzieje ze to ciaza a nie bole spozniajacej sie miesiaczki Odpowiedz Link Zgłoś
agnes59 Re: klucie w podbrzuszu 20.12.04, 11:20 Napisz który to dzień cyklu. Trochę się pogubiłam,to znaczy ,że jeszcze nie zrobiłaś testu? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś