bzubza 02.01.05, 22:56 czy znacie jakiegos dobrego urologa albo androloga na Ślasku? Dzieki za pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrzawka Re: urolog albo androlog na Ślasku 03.01.05, 23:16 Całkiem niezły jest niejaki HUK urzęduje w Bytomiu w Antrum, w Gliwicach na Dąbrowskiego (przy aptece) a w Zabrzu w Klinice na 3 maja Odpowiedz Link Zgłoś
bzubza Re: urolog albo androlog na Ślasku 20.05.05, 17:06 hej! czy polecacie jeszcze kogos innego? Kto jest dobry i sprawdzony! Odpowiedz Link Zgłoś
bzubza Re: urolog albo androlog na Ślasku 20.05.05, 18:42 Czy ma ktos komorke do dr Huk? Chce sie z nim umowic, bo w Antrum ma byc w polowie czerwca, a ja mam pilny temat. Odpowiedz Link Zgłoś
dida7 Re: urolog albo androlog na Ślasku 21.05.05, 00:30 Cześć Bzubza ! Uważaj na Huka...nie ma On zbyt dobrej opinii...dlatego szczerze odradzam... Polecam za to lekarza,który ma "serce",jest delikatny i chce w miarę możliwości pomóc.Jest to dr Jan Plaza {specjalista urolog}.Wiem,że przyjmował w gabinecie w Tarnowskich Górach przy ul.Górniczej 9a {285-18-19 w środy},a pracuje w Szpitalu Urologicznym w Katowicach. Odpowiedz Link Zgłoś
bzubza Re: urolog albo androlog na Ślasku 23.05.05, 20:14 Bardzo dzięki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bzubza Re: urolog albo androlog na Ślasku 23.05.05, 21:21 W jakim szpitalu urologicznym (czy jest tylko jeden)? Jakie ma możliwości ten lekarz? Odpowiedz Link Zgłoś