agnesja1 11.01.05, 15:00 czemu ostatnio nic nie piszesz( jak Twoje cykle i co nowego w staraniach? ja jestem umówiona na wizytę do profesora i mam nadzieję, ze na pozytywne działania w lutym )) pozdrawiam ) czy masz jakieś wieści od Thmwag?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maretina Re: MARETINO:)))) 11.01.05, 15:10 wszystko ok cykle piekneeeeeeee tez licze na pozytwny ciag zadarzen Thmwag dawno nie widzilam,ale wiem, ze martuszka urodzila corke! a miala hashimoto. jedziesz do tego samego profesora co ja? ps. u Wołczyńskiego taniocha.... nie wiem jak wizyty, ale koszt leczenia tak maly ze az oczy mi wyszly. najdrozsze sa witaminy ciazowe: 33 zlote, a za 10 zastrzykow heparyny zaplace UWAGA: cale 5 groszy Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 Re: MARETINO:)))) 11.01.05, 21:32 Maretina powodzenia ******** czekam na cud 36 cykl www2.fertilityfriend.com/home/samanta Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: MARETINO:)))) 11.01.05, 20:09 to ja maretina oby ten profesor byl skuteczniuski Odpowiedz Link Zgłoś
mawi_mawi Re: MARETINO:)))) 11.01.05, 20:24 pimpek_sadelko napisała: > to ja maretina > oby ten profesor byl skuteczniuski pimpek sadełko ???? nieźle Odpowiedz Link Zgłoś