Dodaj do ulubionych

Eeeeeeeeh...

09.09.04, 15:30
Znowu robicie wszystko, żeby to forum stało się targowiskiem z jego kłócącymi
się przekupkami...

A tak tu fajnie kiedyś było - a teraz co kilka dni rozciągające się na
dziesiatki wątków jakieś sprzeczki o pierdoły.Jedna dziewczyna napisała o
czymś, co odbiega od utartedo standardu chwalenia Ewy, a już od razu całe
wiadra pomyj... Żeby było jasne - spór o jej kompetencje jest mi szczerze
obojętny i patrzę na to z perspketywy osoby, która wpada i nie czyta na
przykład analiz wyników dokonywanych przez Ewę, bo i tak się na tym nie znam
i do niczego mi to w życiu nie jest potrzebne.
Ciekawe tylko, czy jak ktoś napisałby "Maretino, czy Twój mąż naprawdę jest
lekarzem?" albo "Magdulko, czy Ty aby na pewno chcesz zajść jak słoneczko?",
to też byście na niego tak naskoczyły, czy poddaje jakiś fakt w wątpliwość.
To jest tylko internet i aż internet, ja mogę być facetem, który nie ma co
robić, więc całymi dniami czyta to forum masturbując się przy okazji, a pipi
langsztrum prawosławnym popem. Tylko - co z tego?

No i ciekawe, czy oberwie mi się po głowie?

16%VOL
22%VAT

Takie tam... Forum homeopatia
Obserwuj wątek
    • magdulka26 Re: Eeeeeeeeh... 09.09.04, 16:23
      Absolutnie,jesli ktoś by zapytał mnie czy aby na pewno chcę zajść jak
      słoneczko smile),to mogę z całą stanowczością mogę to potwierdzić.Jak wiesz na
      forum przewija się mnustwo ludzi,każda z nas ma inny charakter i temperament
      który może przelać na kompa w swoich wypowiedziach.Ja z reguły nie lubię się z
      nikim kłocić ,chociaż jak czasem czytam niektóre posty to mi ręce opadają.Nie
      sztuka narobić burzy w szklance wody.Bardzo lubię to forum i jestem na nim
      codziennie.Nie chcę żeby zrobił sie tu haos i zamieszanie.Kłótniami i krzykiem
      do niczego nie dojdziemy.
      Pozdrawiam Magda.

Chcę zajść tak jak słoneczko
      • rucola Re: Eeeeeeeeh... 09.09.04, 16:35
        A mnie ręcę opadają jak czytam wypowiedzi pełne błędów ortograficznych...
        • very_martini Re: Eeeeeeeeh... 09.09.04, 19:55
          No a jak ja się dopiszę, że wmnie ręce opadają, jak czytam takie posty, jak
          Rucoli, to będzie, że zaczynamtongue_out
          Co nie zmienia faktu, że mi opadają...

16%VOL
          22%VAT

• Gość: kalinosia Re: Eeeeeeeeh... IP: *.neostrada.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 16:34
      magdulka, popracuj nad ortografią proszę(haos, mnustwo i wiele innych byczków w
      innych Twoich wypowiedziach uncertain) smile Sorry, nie denerwuj się na mnie, ale jestem
      przewrażliwiona na tym punkcie i nie mogę się powstrzymać od zwracania uwagi
      jak widzę tak potworne błędy ortograficzne smile))
      możesz mnie zlinczować big_grin
      pozdrowionka
      aga
      • renatab2 Re: Eeeeeeeeh... 09.09.04, 18:36
        Kalinosia nie mam zamiaru Cię linczować bo to nie w moim stylu.Jestem ciekawa
        czy Tobie nigdy nie uciekły literki z pod klawiaturki?.Jesli Ci to aż tak
        bardzo przeszkadza to soryy.Jestem ciekawa czy Ty zapisujesz wszystkie moje
        byki? Fakt jest taki że jak coś się pisze szybko to można nie jednego byka
        strzelić smile)).Chyba jesteśmy po to by sobie pomagać i czy ja napiszę chaos
        przez ch czy samo h i tak wiadomo o co chodzi.To nie jest chyba forum
        ortograficzne.Nie chcę Cię urazić i myślę że nie odbierzesz tego postu
        negatywnie.Pozdrawiam Magda.

Chcę zajść tak jak słoneczko.
        • Gość: kalinosia :-))) IP: *.neostrada.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 18:55
          smile) Mi się zdarzają literówki jak szybko piszę, i to bardzo często big_grin
          (notorycznie zamiast nie piszę nei big_grin), ale błędy ortograficzne mi się nie
          zdarzają . Skoro znam pisownię to nie wyobrażam sobie napisać
          np. "jurz", "ktury" i tp nawet jak szybko piszę na klawiaturcesmile))) .Do tego
          stopnia się pilnuję żeby "wypaść dobrze" i się nie skompromitować , że jeśli
          nei jestem pewna jakiegos wyrazu to sprawdzam w słowniku ortograficznym smile)Jak
          już pisałam, jestem starsznie wyczulona na tym punkcie, tak samo zresztą jak i
          na wymowie (krew mnie zalewa jak ludzie mówią np. wyłanczam, zamiast wyłączam,
          aż mnie ciary wtedy przechodzą i potrafię zwrócić uwagę prosto w twarz brrr).
          To takie moje zboczenie big_grin.Być może bierze się to z tego, że mój serdeczny
          przyjaciel zawsze mnie poprawiał i uczył, że to jak piszesz i jak się
          wysławiasz świadczy o Tobie i o inteligencji człowieka smile. Bez urazy Madzia,
          ale wiele osób ocenia osobę właśnie po tym jak pisze i jak się wysławia. No to
          tak dla rozładowania napięcia na forum pogadałysmy o ortografii smile))Życzę
          poprawnej pisowni, żeby prof. Miodek się za nas nie wstydził smile))
          • magdulka26 Re: :-))) 09.09.04, 19:00
            Nie obrażam sie zbyt szybko na ludzi ,no chyba że miarka sie przebierze.A do
            Ciebie nie mam żalu ani urazy.Co mnie nie zabije to mnie wzmocni smile)))))
            Pozdrawiam Magda.

Chcę zajść tak jak słoneczko
            • Gość: kalinosia Re: :-))) IP: *.neostrada.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 20:16
              I takie osoby jak Ty bardzo cenię, które nie obrażaja się na krytykę. Tak
              3maj, ściskam - agniecha
    • maretina Re: Eeeeeeeeh... 09.09.04, 16:52
      martini, przeczytaj tam moje watki... pokaz paluchem gdzie i na kogo
      naskoczylam? ok?smile
      dzieki.
      dziewczyny blagam nie czepiajcie sie magdulki i innych za orty... po pierwsze
      na klawiaturze komputerowej rozne przeiznaczenia wychodza... piszemy w
      pospiechu itd, a po drugie nawet najwieksze umysly tego swiata maja czasami
      problemy z pisowania. zatem odpuscmy wink
      • Gość: kalinosia Re: Eeeeeeeeh... IP: *.neostrada.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 17:32
        maretinka, pojedyńcze błędy rozumiem, ale jeśli w jednej wypowiedzi jest ich
        wiele... uncertain
        • pipi-langsztrum :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 09.09.04, 17:46
          Jak już przy byczkach jesteśmy, to chyba pojedyncze...smile))) Ale mnie to bardzo
          nie przeszkadza.
          A tak w ogóle martini, tak dla pewności, bo mogłaś nie zauważyć, to nie ja
          wywołałam tamten wątek. Ja tylko pisałam co myślę.
          I chce już wrócić do swojego nicku na forumsmile)))))))))))))))))))))))))))))
          Może takie dyskusje oddalą inne problemy i trochę się wyluzuję?????????
          • very_martini Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 09.09.04, 19:52
            A tak Cię wpisałam, wyrywkowowink

16%VOL
            22%VAT

• magdulka26 Małe sprostowanie renatab2 to ja -magdulka26 09.09.04, 18:40
      Koleżanka sprawdzała pocztę i został mi jej nick wink)))))

Chcę zajść tak jak słoneczko.
    • kattrin1 bez sensu... 09.09.04, 19:40
      Wiecie co jest mi strasznie przykro czytając takie posty... nie wiem co sie
      dzieje...sad To forum ma nazwe "niepłodność" a nie jakieś duperelne bzdury, kto
      jest kim i dlaczego, jakieś kłótnie, wylewanie pomyj itp.
      Chyba to forum jest po to byśmy mogły sobie nawzajem pomagać w tym trudnym
      problemie jakim jest niemożność ( sorki jeśli napisałam błędnie, dokładnie nie
      wiem jak to sie pisze poprawnie),zajścia w ciąże. Jesli ktoś ma jakiekolwiek
      doświadczenia na temat badań, objawów, stanów chorobowych, informacje dotyczące
      leków, to dzieli sie tym na forum, pomagając dziewczynom, które takiej wiedzy
      nie posiadają, a czy ktoś jest lekarzem czy sprzątaczką to chyba mało ważne!
      Tak mi sie wydaje, każda z nas ma swoje przyżycia którymi sie dzieli, by pomóc
      innym osobom, gdyż dzięki tym przeżyciom stajemy sie w jakiś tam sposób
      ekspertkami w tej dziedzinie.
      Tak było na tym forum do tej pory i szczerze powiedziawszy powinno być tak
      dalej, inaczej to forum chyba nie ma sensu.......

Jednym słowem nie gadajmy o bzdurach, tylko pomagajmy sobie nawzajem.
      Pozdrawiam, Kasia
      • Gość: kalinosia Re: bez sensu... IP: *.neostrada.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 20:19
        Kasia, wyluzuj smile)). Czasem takie dyskusje też są potrzebne przecież smile)). Babo
        wstrętna big_grin, na forum to piszesz, ale do mnie na gg to nie klikniesz! no no
        no big_grin
        • Gość: Libra Re: bez sensu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 20:52
          No super temat - błedy ortograficzne itp. Naprawdę nie macie dziewczyny innych
          problemów?? Nie moge na to patrzeć, co tu się wyrabia. A ja myślałam, że mamy
          ten sam problem - niepłodność, nawet gdyby ją niepuodnością czy inaczej
          nazwać... Już dawno wyniosłam sie na Bociana, bo tu się targowisko zrobiło, a
          nie grupa wsparcia...
          Libra
          • kalinosia Re: bez sensu... 09.09.04, 21:15
            Libra, przecież o tych błędach to było tak dla pośmiania się. Troszkę poczucia
            humoru...Czy TU nie można się smiać ?Trzeba cały czas tylko płakać? big_grin
            • Gość: gosc Re: bez sensu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 23:08
              O blendah dla posmiania sie/pierwsze slysze kalinosiu przyczepilas sie jak
              slepy do garbatego .czytajac to wcale nie bylo mi do smiechu
              • Gość: Libra Re: bez sensu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 11:33
                Faktycznie, bardzo śmieszne było, bo czepiamy się innych. Uśmiałam się, że hej.
                Libra
    • Gość: megi74 Re: Eeeeeeeeh... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 17:45
      ja tez juz nie kazdego dnia tu zagladam bo po prostu zaczeło mnie nudzic i
      meczyc to forum własnie dlatego ,że Wszyskie boimy sie krytyki, a że sie boimy
      to atakujemy
      przeciez mamy wspólny problem- zostac mamami
      ja nie wierze jak któras z nas zachodzi w ciaże -że szczerze jej
      gratulujecie , bo 2 dni wczesniej obrzuciłyscie kogos błotem
      Wyluzujcie troche , może mniej jadu i brak zacietrzewienia sprawi że szybciej
      bedziecie cieszyc sie swoimi maleństwami
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka