wisia33 12.01.05, 13:27 Wczoraj napisałaś że jest możliwość leczenia w Szpitalu w Nysie i że on współpracuje z Jesennikiem. Możesz mi coś więcej napisać, mieszkam 50 km i byłabym zainteresowana. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vikas Re: Do VIKAS- prośba! 12.01.05, 20:53 Dokładnie nie wiem który to szpital w Nysie,ale jeśli jest jeden czy dwa to można to sprawdzić. Dyrektorem w Jesenniku jest dr Jan Jedliczka tyle wiem. Jeśli chcesz dowiem się dokładniej,ale to potrwa do końca tygodnia bo nie mam teraz kontaktu z osobą która zna więcej szczegółów.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
vikas Re: Do VIKAS- prośba! 12.01.05, 21:48 według internetu szpital w Nysie jest jeden i wyczytałam,że faktycznie współpracuje on z Kliniką Niepłodności w Jesienniku na zasadzie wymiany usług medycznych.Napisano też,że wysyłaja Nasze pacjentki do Jesennika na badania jak i zabiegi in vitro,które ciesza się dużą skutecznościa. Telefon do szpitala to 0 77 433 24 62. Mysle,że warto sontaktowac się lub nawet odwiedzić w tym szpitalu poradnię "K" lub ginekologa, który jest na bieżąco z informacjami.Powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wisia33 Re: Do VIKAS- prośba! 13.01.05, 08:30 Dzięki ci serdecznie za informację, życzę Ci szczęsliwego rozwiązania i też tak jak Ty bardzo chciałabym sie cieszyć 2 kruszynkami.Pa Odpowiedz Link Zgłoś