klara36 25.01.05, 16:19 Chciałam się zapytać, czy może zdażyło się komuś to co mi. Miałam przystąpić do transferu ostatnich już dwóch zarodków, niestety po odmrożeniu okazało się, że się "nie nadają" jak to określił mój gin. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tekla12 Re: Mrożone zarodki - zła jakość 25.01.05, 20:42 Zdarza się. Niedawno znalazłam na bocianie post dziewczyny, u której po rozmrożeniu 11 zarodków do podania nadawały się tylko 4. Z kolei wszystkie moje zarodki zawsze rozmrażały się w dobrej kondycji ale żaden nie został ze mną na dłużej. Pozdrawiam T. Odpowiedz Link Zgłoś
renatas10 Re: Mrożone zarodki - zła jakość 25.01.05, 21:02 Podciągam , jeśli ktoś ma doświadczenie z mrozaczkami niech dopisze. Też chciałabym podejsć do mrozaczków jak najszybciej . Dziekuję za informacje R Odpowiedz Link Zgłoś
inga30 Re: Mrożone zarodki - zła jakość 25.01.05, 21:08 tak sie podobno czasem zdarza, ja miałam przy pierwszym ICSI ładne mrozaki, przeżyły rozmrażanie , ale nie zostały ze mną, niedawno na naszym formum któraś dziewczyna nie miała podawanych mrozaków, bo nie były dobre, ale zupełnie nie pamietam kto to byłmoże jak podciągniemy wątek to się znajdzie, Klaro, bardzo mi przykro że Ci się nie udało tym razem. Pozdrawiam. Inga Odpowiedz Link Zgłoś
inga30 Re: Mrożone zarodki - zła jakość 26.01.05, 10:35 podciągam, może ktoś cos jeszcze wie na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
mopat Re: Mrożone zarodki - zła jakość 26.01.05, 20:43 Witajcie, po listopadowym nieudanym ICSI mieliśmy tylko dwa zamrożone zarodki. Po rozmrożeniu okazało się, że się dzielą, ale jak to określił Dr, jakoś dziwnie wyglądają. Tak jakby miały jakąś wadę. Powiedział, że może mi je podać, ale zdecydowanie odradzał, decyzję pozostawił nam, ale nie podjęliśmy ryzyka. Później miałam trochę wyrzuty sumienia, bo w końcu zostawiłam dzielące się komóreczki, ale mieli je jeszcze obserwować i gdyby coś się zmieniło, to Dr by zadzwonił. Teraz zbieramy kasę i czekamy na badania genetyczne. jak będzie wszystko OK, to w kwietniu lub maju spróbujemy ponownie. Pozdrawiam - Monika. Odpowiedz Link Zgłoś
mala00 Re.Do Mopat 26.01.05, 22:16 Monika wiesz ,że ci kibicuję i trzymam kciuki żeby wiosna byla twoja. Odpowiedz Link Zgłoś
mopat Re: Re.Do Mopat 27.01.05, 07:58 Mala bardzo Ci dziękuję, ja też jestem Twoim wiernym kibicem, a teraz szczególnie trzymam kciuki za pięknie rosnącą betę. Buziaczki. Odpowiedz Link Zgłoś