karolin78 26.01.05, 21:30 Cześć Dziewczyny! Czy któraś leczyła się bądź słyszała o dr Zającu /Warszawa/? Mam zamiar wybrać się do niego, ale chętnie przeczytałabym Wasze opinie. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swaihwe Re: dr Tomasz Zając? 26.01.05, 22:33 Cześć, Polecam, jak najbradziej. Znam go od... 15 lat. Miałam jako nastolatka problemy z miesiączkami. Inni nie potrafili mnie z tego wyleczyć- jemu sięto bez trudu udało. Poleciłam mojej koleżance mającej cykle bezowulacyjne - 5 miesięcy leczenia i teraz jest w 7 miesącu ciąży. No i ja też u niego się leczę. Czasem sprawia wrażenie "zakreconego", ale to tylko takie wrażenie . Nie jest zbyt tani, ale jak trzeba przyjdzie i w sobotę i w niedzielę. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
karolin78 Re: dr Tomasz Zając? 27.01.05, 19:06 Swaihwe bardzo dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
swaihwe Re: dr Tomasz Zając? 27.01.05, 20:55 Mam nadzieję, że będziesz zadowolona po pierwszej wizycie i że wszystko ułoży się po Twojej myśli. Odpowiedz Link Zgłoś