iwcia125 26.02.05, 13:59 Dziewczyny co chwile dowiaduje sie dzieki Wam cos nowego. W ostatnich postach bylo cos o tescie MRL i Colostrum. Moge prosic o szczegoly. Gzie wykonac? Ew. wskazania? I co to jest Colostrum? Moze to cos dla mnie? Dzieki. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agakra Re: test MRL i Colostrum 26.02.05, 23:36 iwcia125 napisała: > Dziewczyny co chwile dowiaduje sie dzieki Wam cos nowego. W ostatnich postach > bylo cos o tescie MRL i Colostrum. Moge prosic o szczegoly. Gzie wykonac? Ew. > wskazania? I co to jest Colostrum? Moze to cos dla mnie? Dzieki. Pa! poczytaj mój watek immunologia-brak hamowania Odpowiedz Link Zgłoś
iwcia125 Re: test MRL i Colostrum 27.02.05, 10:38 Dzieki. Przeczytalam ale mam jescze dodatkowe pytania. Gdzie zrobic ten test? Cena? Czy Colostrum mozna brac profilaktycznie? I. Odpowiedz Link Zgłoś
agakra Re: test MRL i Colostrum 27.02.05, 11:24 ja robilam w Warszawie u Dubrawskiego (na przeciwko Wola Park). Mysle ze mozna brac, colostrum nie jest na recepte, jest to lek wzmacniajacy www.laboratorianatury.pl Odpowiedz Link Zgłoś
iwcia125 Re: test MRL i Colostrum 27.02.05, 12:13 A jeszcze cena MRL? Czy trzeba sie u niego leczyc by wykonac to badanie? Mam swojego gina i niechetnie bym zmieniala.I. Odpowiedz Link Zgłoś
pea_74 Re: test MRL i Colostrum 27.02.05, 12:25 Iwcia Kochana! nie wszystko o czym piszemy na forum jest dla kazdego!!!! nie kazdy lek! Test MRL to immunologia, to badanie robi sie po kilku poronieniach. Jest drogie i na pewno nie dla kazdego! Nie mozesz tak podchodzic do nowinek wyczytanych na forum..."ze moze to cos dla mnie". Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iwcia125 Re: test MRL i Colostrum 27.02.05, 13:05 Niestety wiem ze nie wszystko dla kazdego i niestety mam tez podstawy by zainteresowac sie tym badaniem. Dlatego ponawiam prosbe o wiecej info. Odpowiedz Link Zgłoś