ewula1 02.03.05, 15:27 Czy moglabym poprosic was o wypowiedz w tej sprawie? chcialabym sie zorientowac ile z was zazywa ten lek bez monitoringu? I jak to sie odbywa? Invicta-wiem ze ty mi juz odpowiedzialas w innym watkuDzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna29 Re: CLO bez monitoringu 02.03.05, 18:14 hej, ja brałam jeden cykl CLO bez monitoringu, ale takie byly moje ustalenia z lekarzem, mam torbiel, CLO jak by pomoglo w zaciazeniu to moglabym uniknac operacji, lekarz zalecil mi jeszcze jeden - ostatni - cykl z CLO ten juz z monitoringiem, jak nie zaciaze to ide pod nóż, wiec owszem CLO bez monitoringu, ale z pełna swiadomoscia konsekwencji Odpowiedz Link Zgłoś
monisia81 Re: CLO bez monitoringu 03.03.05, 19:15 ja tez bralam clo bez monitoringu,poniewaz przebywam za graniac i nie mialam mozliwosci monitoringu.wczesniej mialam trobiel,ale to bylo rok temu i po braniu leku wchlonal sie(mial 5 na 4,3cm)pomimo to lekarz zapisal mi ten lek (ponoc sie nie przepisuje clo gdy ma sie sklonnosci do torbieli) teraz mialam przepisany clo ale zrezygnowalam na wlasna reke czulam sie po nim bardzo zlea jajnik do teraz mnie bli pod koniec okresu.pozdrawiam monia Odpowiedz Link Zgłoś