Dodaj do ulubionych

SZCZECINIANKI cd.

• iwonasz2 Re: SZCZECINIANKI cd. 09.04.05, 23:19
      Mój też miał morfologię 0. Brał jeszcze cynk, witaminę A,B,PP, Pycnogenol, Proviron. U faceta niestety
      leczenie trochę trwa....
      pozdrawiam
      Iwona z 19 tygodniowym Maluszkiem w brzuszku
      • nie_mama Re: SZCZECINIANKI cd. 11.04.05, 17:00
        A co tu tak cicho ??
        Ja bym się chciała pochwalić,że szczęśliwie dotrwałam do kolejnej IU.Zabieg
        jutro rano.Pęcherzyk co prawda tylko jeden,ale za to pięknie urósł smile- 21 mm a
        endomertium 8,2.
        Mimo to,że jetem jakoś dziwnie spokojna wszystkich proszę o trzymanie kciuków.Z
        góry dziękuję.
        A co u Was Dziewczynki?
        Beatrice żyjesz?
    • damda Re: SZCZECINIANKI cd. 10.04.05, 09:35
      Witajcie !!!
      @przyszła domnie w czwartek sukces duży ,że sama po 36 dniach.
      Jestem teraz zajęta wieczorami moim szynszylem ,więc się nie odzywałam.
      Pandziksa (Ania) nie martw się jeszcze na zapas wszystko będzie dobrze.Co do
      tych witamin to Maca jest dobra koszt ok 42zł ja nie dawałam mojemu kwasu
      foliowego bo po co ?

Powodzenia dziewczyny ,pozdrawiam .
      PS.Paris ciesze się,że wszystko dobrze u was buziaki.
      A co u innych ciężarówek ?

Może nowy wątek ?
      • paris4 Re: SZCZECINIANKI cd. 10.04.05, 12:36
        Jeszcze raz ja. Nie wiem czy to zbieg okoliczności, ale właśnie miesiąc po
        wprowadzeniu kwasu foliowego mój mąż miał 80mln plemników i morfologia skoczyła
        z 0 na 3. Jak odebrał wyniki to wiedzieliśmy już o ciąży i ta ilośc pleminków
        nas poraziłasmile)) Ale nie brał takiego foliku jak dla kobiet tylko taki z
        większą zawartością kwasu foliowego.
        • agat78 do paris 10.04.05, 18:08
          Hej,
          a jaki to jest kwas z większą zawartością kwasu foliowego?? Pamietasz moze
          nazwę? Bo nie wiem o co pytać w aptece. Może i swojemu bym kupiła. Chociaz z
          drugiej strony, skoro Wam się udało z 3% morfologią, to co ja będe swojemu z 9
          podnosić hehe.
          Pozdrawiam
          • paris4 Re: do paris 10.04.05, 19:40
            Agat, niestety nie pamiętam nazwy, mąż też nie ale spytaj w aptece może będą
            wiedzieli. Bo ten nasz to się nazywa folik a tamten chyba normalnie kwas
            foliowy, ale pewna nie jestem. W naszym przypadku kluczowa chyba nie była
            morfologia tylko ilośc 80mln to cała armia i widocznie jakiś zdrowy się
            znalazłsmile)) A mężulo jeśli ma 9 to jest chyba w całkiem niezłej formie, chociaż
            wyniki morfologii lubią sobie "skakac". Ja w ogóle dochodzę do wniosku, że ta
            morfologia nie jest aż tak ważna - prawie każdy facet, który się bada ma
            poniżej normy a przecież jakoś dzieciaki się rodzą.
            Trzymajcie się cieplutko
    • myszka-m Re: SZCZECINIANKI cd. 12.04.05, 21:22
      Cześć! Pragnę się pochwalić Dziewczęta, że udało mi sie wytłuc przy pomocy dr.B
      wstrętne bakterie, które przesunęły termin mojego laparo smile. Jestem czysta!
      Jutro z rana startuję do Polic. Życzcie mi pomyślnych wyników i żeby czas w
      szpitalu minął bardzo szybko. Odezwę się po powrocie by podzielić się
      wrażeniami, radami. Może Komuś się przydadzą. Pozdrawiam i życzę jak zwykle
      POWODZENIA wszystkim przyszłym Mamom. M-M
      • agat78 myszka-m 13.04.05, 11:14
        Nareszcie!!!!! Trzymam za Ciebie kciukaski. Będzie dobrze. Do niedługiego
        popisania.
        Powodzenia.
        • pandziksa Re:Nowy wątek 13.04.05, 11:26
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=191&w=22675580
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka