Dodaj do ulubionych

Plamienia brązowe.

31.03.05, 17:26
Poradźcie dziewczyny!Co znaczą plamienia przed okresem? Tak dwa-trzy dni
przed. Przedtem miałam normalne miesiączki beż żadnych plamień. Jak zaczęłam
brać leki zaczęły się plamienia. Teraz jestem na clo. Boję że to może być
poronienie (miałam plamienia jak poroniłam ale to było w 7 tc.) Dziś powinnam
dostać @ a są brązowe plamy.
Obserwuj wątek
    • pszczolka2 Re: Plamienia brązowe. 31.03.05, 18:04
      Witajsmile
      Nie masz się czego obawiać, tak się dzieje biorąc clo i duphaston (nie każdej,
      ale się dzieje). Ja miałam tak przez 3 cykle z clo i potem jeszcze kilka
      miesiecy nie biorąc już nic.
      A więc głowa do góry, będzie dobrze, za kilka dni pojawi się @, albo i nie,
      czego życzę z całego sercasmile

Pozdrawiam,Ola
      34 cykl starań (czekam na @)
      "wierze, że się uda i (nigdy) nie jest za późno"
    • agak14 Re: Plamienia brązowe. 31.03.05, 18:56
      Dziękuję za pocieszenia. Tylko czemu @ albo tak albo nie? MOżę się wogóle nie
      pojawić nawet jak nie ma ciąży?
    • agak14 Re: Plamienia brązowe. 31.03.05, 18:57
      Dodam że nie wiem kiedy zacząć brać clo. Czy to już?Od momentu plamień?
      • kakak5 Re: Plamienia brązowe. 31.03.05, 22:19
        Clo należy brać od 5 do 9 dnia cyklu, jest tez teoria, że od 3 do 7 dnia.
        Wydaje mi się,że początek cyklu powinnas liczyć od pierwszego dnia normalnego
        krwawienia. A poza tym ja równiez od kilku miesięcy 2, 3 dni przed @ mam
        brazowe plamienia.
        Pozdrawiam
    • marcia201 Re: Plamienia brązowe. 01.04.05, 07:51
      CZESC, JEZELI CHODZI O TE PLAMIENIA TO SIE NIE MARTW...JA TEZ TAKIE MIAŁAM GDY
      ZACZEŁAM BARC TABLETKI ANTYKONCEPCYJE, TO PODOBNO NORMALNE...A JESLI ZXAZYWASZ
      TE TABLETKI JUZ DOSYC DŁUGO TO JE ZMIEN(WIEM COS O TYM BO SAMA TAK MIAŁAM, PO
      1,5 ROKU ZAZYWANIA CILEST...)
    • pom Re: Plamienia brązowe. 01.04.05, 09:51
      Też na clo i duphastone miałam taaakie brązowe plamienia - jak nigdy.
      Dlaczego - nie wiem. Organizm na pewno inaczej pracuje i czy to normlny objaw?
      Też chciałabym wiedzieć.

• ani_a26 Brązowe plamienia 13.07.13, 10:43
      Witajcie dziewczyny!
      Mam pytanie odnośnie brązowych plamień przed okresem...staramy się z chłopakiem o dziecko już od kilku miesięcy,@ mam z reguły regularne...czasami zdarzało się,że dzień przed @ miałam takie plamienia ale z domieszką krwi a na drugi dzień rozkręcała się już na dobre...teraz jest inaczej @ powinnam dostać 14.07 a już 9.07 pojawiły się takie naprawdę delikatne plamienia koloru brązowego...koloru kawy z mlekiem są naprawdę bardzo skąpe do tego dochodzi ból brzucha jak przed miesiączka i bolące sutki...myślałam już o tym żeby zrobić test ale nie chcę się rozczarować kolejny raz widząc wynik negatywny...czekam do jutra no najpóźniej do poniedziałku...napiszcie mi proszę czy to może być ciąża?Jest szansa?Może któraś z Was miała podobnie?proszę o jakąś odpowiedz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka