02.04.05, 15:37
Duphaston - czy macie w trakcie brania podwyzszona temerature ciala i czy po
nim tyjecie, biore go na wywylanie owulacji...
Obserwuj wątek
    • ola344 Re: Duphaston 02.04.05, 18:38
      ja tyje...i moje kolezanki rowniez, choc w ulotce nic na ten temat nie ma.
    • anulka49 Re: Duphaston 03.04.05, 09:30
      Ja brałąm duphaston 3 miesiące, tyłam jak słonica, potem ginka przepisała mi
      luteinę dowcipną, trochę schudłam po niej ale i tak przypominam górę sadełkasad
      to normalne po tych lekach, nie przejmuj się czego się nie robi by mieć
      dzidziusiasmile
    • zuzanna110 Re: Duphaston 04.04.05, 16:10
      ja biorę już pół roku i nie przytyłam, myślę, że bardziej tyje się przez to że
      Duphaston może wpływać na zwiększenie apetytu ale jeśli się ma silną wolę to
      nie przytyjesz
      • zabciar Re: Duphaston 04.04.05, 18:25
        nie zauważyłam ja ani mąż aby zwiększył mi się apetyt, może to gromadzenie wody
        w organizmie, a temp. wam się nie podnosi?
    • ewcia1980 Re: Duphaston 04.04.05, 20:09
      ja też biore duphaston i nie zauważyłam zebym po nim przytyła. moim zdaniem
      jest to sprawa indywidualna. co do temperatury to nie moge sie wypowiedziec,
      ponieważ u mnie z temperaturą ciagle sa jakies "hity" i cały czas u mnie
      jest wysoka.
      ja też biore ten lek na wywołanie owulacja i w zwiazku z tym mam do Ciebie
      pytanie. co twój lekarz powiedział przepisujac ci go i jak długo masz go brac?
      bede bardzo wdzieczna za odpowiedz, ponieważ moja pani gin udziela tak mało
      wyczerpujących informacji, ze nie wiem w jaki sposób lek ten ma przywrócic do
      równowagi mój cykl.
      wielkie dzieki. papa
      • zabciar Re: Duphaston 04.04.05, 21:22
        biorę dopiero drugi cykl od 16 d.c. przez 5 dni, narazie mam zapas tabletek na
        jeszcze dwie serie, potem zobaczymy... ale juz w tym cyklu zauwazylam ze jest
        on taki jak "dawniej", kiedy to bylo wszystko ok

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka