Dodaj do ulubionych

wroclaw-jaka klinika?

24.04.05, 19:00
witam! mamy problemy z zona co do zajscia w ciaze! trwa to juz trzy lata. moja
zona ma juz dziecko czyli problem lezy chyba po mojej stronie. pytanie mam co
do kliniki we wroclawiu bo nic na ten temat nie wiem. gdzie mam sie leczyc,
jakie badania itp. jezeli macie jakies doswiadczenia i znacie kliniki to
poradzcie! prosze bedziemy wdzieczni dzieki z gory!
Obserwuj wątek
    • jamile Re: wroclaw-jaka klinika? 24.04.05, 20:27
      Z czystymn sumieniem polecam to miejsce:

www.polak.med.pl/glowna.htm
      =====
      maluszek
      • kondis30 Re: wroclaw-jaka klinika? 24.04.05, 21:16
        dzieki! tak sobie posiedzialem i wlasnie znalazlem ta klinike! masz tam jakies
        doswiadczenia? jak z badaniami? nie jestem z wroclawia a z legnicy. chodzi mi o
        badanie nasienia. bo od tego chyba bede musial zaczac. jutro tam zadzwonie i
        dowiem sie cos wiecej! dzieki za pomoc!
        • jamile Re: wroclaw-jaka klinika? 24.04.05, 21:53
          Mamy za sobą 6 lat starań i właśnie dr Polakowi zawdzięczam to, co rośnie w
          mojej sygnaturcesmile W naszym przypadku problemem też była (najprawdopodobniej)
          jakość plemników, udało sie dzięki inseminacji.
          A od skierowania na badanie nasienia dr Polak zaczyna poszukiwanie diagnozy.
          Jeśli już jakieś badania robiliście, warto je wziąć ze sobą, zresztą pierwsza
          wizyta jest z reguły krótka - wywiad i lista badań do zrobienia.
          Powiem tak - i na podstawie własnych doświadczeń i tego, co poczytałam tu i
          ówdzie uważam, że we Wrocławiu (a szerzej na Dolnym Sląsku) to jest najlepszy
          spec od niepłodności.
          Trzymam kciukismile

=====
          maluszek
          • lomre Re: wroclaw-jaka klinika? 04.05.05, 21:59
            Też chcę się wybrać do dr Polaka - jeśli możesz napisz coś bliższego o tej
            klinice. To, że jest dobra to pisze wiele osób, więc wierzę na słowo. Narazie
            na leczenie proste a później jeśli trzeba to dalej.
            Jak długo trzeba czekać na wizytę i czy jest dostępny w różnych dniach np.
            śświęta, w jakich godzinach przyjmuje i coś w ogóle na jego temat. Czy
            przyjmuje osobiście czy można trafić na "zastępców".
            Pozdrawiam
            • jamile Re: wroclaw-jaka klinika? 08.05.05, 14:18
              Lomre, Polak przyjmuje codziennie (i przed południem i po południu), a jeśli
              trzeba to i w sobotę i w niedzielę.
              Rejestrowałam się 1-2 dni wcześniej, zawsze przyjmował mnie on, nigdy zastępca
              (nie słyszałam aby w ogóle takowego miał).

Tu jest więcej opinii o tym lekarzu:

www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Kliniki&file=oceny&opshockceny&kid=31
              =====
              maluszek
              • lomre Re: wroclaw-jaka klinika? 08.05.05, 21:41
                Dzięki, już byłam. Ale mam wrażenie, że nie do końca mi ufa?? Nie wiem czy to
                wynik tego, że byłam po raz pierwszy i on nie wie czy jeszcze przyjdę czy taki
                po prostu jest. Bez uśmiechu itd?
                Pozdrawiam
                • jamile Re: wroclaw-jaka klinika? 09.05.05, 22:20
                  Pierwsze wrażenie miałam podobne - parę minut, lista badań, wywiad i cześć, do
                  zobaczenia z wynikami. Jednak absolutnie się nie zrażaj - ma bardzo dużo
                  pacjentek, na początku nie kojarzy who is who ale to miniesmile
                  Taki już jego urok - zapewniam, że im dalej w las tym lepiej - na wizytach się
                  uśmiecha i ma poczucie humorusmile
                  Pozdrawiam
                  =====
                  maluszek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka